Det tar sig!

2010-02-28 - 15:34:24

Nu har jag äntligen varit på Dundret med nybrädan. Var två månader sist vi var och åkte, så hade lite att ta igen. Men det gick mycket bättre den här gången, ser redan fram emot nästa gång! Har dock slagit mig X antal gånger idag och gjort en och annan snygg vurpa. Men ska minsann bli grym på snowboard så småning om, har ju snyggaste snowboardläraren med mig i backen ;)

Idag är jag och Tommy bjudna på paltmiddag hos syrran och Dan, passar perfekt efter en dag på Dundret!



Impression.

2010-02-26 - 12:36:46


Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och fått tips om hur jag kan förbättra mitt CV. Så nu sitter jag här och finslipar, rätt kul när man kommer igång med skrivandet och har fått inspiration av sina jobbcoacher. Mitt CV behövdes helt klart uppdateras, som förhoppningsvis kan öka mina chanser till jobb. Måste skriva om mitt personliga brev också eftersom jag tänkt söka en utbildning här framöver och ska jag ha nån chans där måste jag göra ett bra intryck!

Ikväll däremot lutar det åt att kolla en bra film, äta gott och bara mysa.

Trevlig helg på er!




Morgonpromenad i -26.

2010-02-24 - 09:42:26

Sitter med ett stort glas vatten och varvar ner efter ett träningspass. Har promenerat till och från gymmet i morse, det är i och för sig inte så långt dit men idag var det riktigt kallt, -26! Skönt att ha gjort bort gymmet nu på morgonen, bästa starten på dagen enligt mig.

Idag ska jag renbädda här i lägenheten, sen blir det att handla på Konsum och laga sweet chili kyckling. Var på arbetsförmedlingen igår, jobbcoaching, och jag måste säga att det är riktigt intressant att gå på de där mötena. Man lär sig alltid nåt nytt!




Feelin' safe when you're around.

2010-02-18 - 12:39:19


Ibland blir jag rastlös av att inte ha något jobb, som igår eftermiddag till exempel. Hade jättemycket energi när Tommy kommit hem från jobbet och ville absolut hitta på nåt, men Tommy var inte lika pigg som jag. Slutade iaf med att Tommy spelade gitarr och jag la mig på sängen och nästan somnade till det. Måste säga att jag har en underbar pojkvän som kan få mig lugn som en filbunke. ♥

Idag fyller Anna år, grattis, grattis! :) Ska dit och fika lite senare och så blir det säkert att planera för helgens utgång. Är riktigt taggad för en krogrunda, var länge sen sist!



Distant ship.

2010-02-16 - 12:05:45


Vaknade upp mitt i natten och hade svårt att andas, lyckades somna om men började drömma de där drömmarna som påverkar mig så mycket. Det är jobbigt ibland att behöva drömma sånt som ligger i det undermedvetna, för när man drömmer kan man inte smita undan. Jobbigast är det att vakna upp ur en sådan dröm och fundera över vad den egentligen betydde, och jag grubblar alltid lika mycket varje gång.

Now I've got that feeling once again
I can't explain you would not understand
This is not how I am...

Pink Floyd - Comfortably numb.


Excited.

2010-02-12 - 07:37:01


Fredag, fredag, fredag - bästa dagen på veckan!
Idag väntar jag med spänning på ett telefonsamtal, och jag håller verkligen alla tummar och tår.

I helgen ska jag äntligen få inviga min nya snowboard, som förhoppningsvis har bättre före än den gamla jag hade. Ska bara se till så att Tommy vallar den innan jag sätter igång. Spännande! Har en känsla av att någon kommer ramla X antal gånger på Dundret i helg ;)

Blir nog även att koka potatispalt på söndag, Tommy har tjatat om det i över en vecka nu och det är ju bara så gott så varför inte? Denna gång gör vi nog mer än förra gången så det räcker lite längre.

Nu börjar det dessutom bli ljusare ute och det märks att man får mer energi, snart börjar nog solen våga sig på att värma lite också :)



Whatcha say.

2010-02-10 - 12:31:10



Har fastnat för låten Whatcha say med Jason Derulo. Nöter den om och om igen!

Idag har jag varit och promenerat med syrran och Baloo, solen lyser ute och det är inte så kallt så det var skönt med lite friskluft! Sitter i lägenheten för tillfället och ska åka och hälsa på mormor med systeryster om en stund. I eftermiddag blir det gymmet, sen lutar det åt en lugn tv-kväll om det inte dyker upp några andra planer.


Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn´t know what to do
But when I become a star we´ll be living so large
I´ll do anything for you
So baby whatcha say



Stugmys!

2010-02-08 - 09:35:18



Helgen i Tjotti har varit jättemysig.
Busat med Baloo, spelat spel, grillat och umgåtts - precis som det ska vara!

Idag ska jag jobba, 11-19. Sen blir det handling med Tommy och så är måndagen förbi. See you!



Like a rainbow 'round my heart.

2010-02-05 - 07:58:04



If I used to love you baby
Ain't nothing like I'm, I'm loving you now
And if I used to wonder 'bout you baby
It ain't nothing like I, I wonder now.


Ännu en helg knackar på dörren och jag vet inte vad det är som får veckorna att gå så fort? Men i dessa kalla tider så känns det bara skönt att tiden går, jag längtar otroligt mycket till våren och framför allt till sommaren!

I helgen tänkte jag och älsklingen åka med syrran och Dan till deras stuga, köra lite skoter och spela TP. Kommer bli riktigt mysigt och skönt att komma bort från stan en stund. Idag däremot ska lite viktiga ärenden göras som jag håller tummarna ska leda till nånting bra! ;) Framåt kvällen blir det nog att kika nån bra film, äta gott och bara mysa.



My sister's keeper.

2010-02-03 - 08:08:13


Igår såg vi en jättebra film som hette My sister's keeper.

Filmen handlar om en familj vars dotter Katie drabbas av leukemi vid två års ålder och enda sättet att få henne frisk är med hjälp av en donator. Familjen bestämmer sig för att skaffa ännu ett barn Anna, som blir en perfekt medicinsk donator för Katie. Men vid 13års ålder fattar Anna ett beslut som vänder upp och ner på hela familjen. Anna vill inte vara donator längre, eftersom donationerna även skadar hennes kropp. Hon skaffar en advokat och kampen och hennes rätt till sin egen kropp börjar, medan hennes syster Katie blir allt sjukare.

Handlingen var så gripande så jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. En film som verkligen får en att tänka och värdesätta det man har. Ingenting kan tas för givet. Se den!


Tattoo pirateship.

2010-02-01 - 19:52:21



It's a good day.

2010-02-01 - 11:37:48

Så var det första februari och nystart på veckan.
Har varit på gymmet med syrran där jag tog ut mig lite för mycket på kondisen, tur att styrkan iaf finns kvar även fast min kondis blivit kass när jag haft uppehåll från träningen. Men nu är det bara att köra på, utlandsresan bokad och då vill man ju vara någorlunda tränad tills dess iaf!

Ska snart bege mig ut och skotta snö på gården, sen blir det att hoppa i duschen och efter det ska jag försöka fila lite på mitt CV.  Tanken är väl att ge mig ut och söka jobb idag. Känns inte så jättemotiverande men det är sånt som måste göras. Jag och Anna ska även ta vår fika idag eftersom det aldrig blev nåt i fredags när det var så kallt ute, så det blir mysigt!



Rhodos i maj!

2010-02-01 - 07:39:43

Bilder från ving.se

Igår bokade jag och Tommy sommarens utlandsresa till Rhodos där vi ska bo på Sunwing resort & spa Kallithea. En vecka med all inclusive, sol och värme kan knappast bli bättre! Längtar något enormt. :)