Trötter.

2009-11-30 - 13:39:25

Jag är fortfarande trött fast jag sovit en hel del i helgen. Skulle med lätthet kunna gå och lägga mig nu, sova någon timme och ändå kunna somna tidigt ikväll.

Men tyvärr blir det ingen tupplur, för idag har jag lite projekt att ta tag i. Det första är att skotta snö, och atm snöar det ute, mycket! Sen måste jag duscha, laga mat och hänga tvätt. Borde vara förbi stan en sväng också om jag hinner. Vart tog motivationen vägen? Just nu vill jag bara att klockan ska bli 18.00, så jag får hämta älsklingen från jobbet.


I heart U.

2009-11-30 - 07:09:38




Underbar helg.

2009-11-29 - 14:48:13

Nyss hemkommen efter en sväng på stan med Anna. Hittade dock inget där, så begav mig till Dollarstore och handlade lite grejjer till lägenheten. Känns som mer hemma där än hemma i huset, haha.

Har haft en underbar helg som började redan i torsdags för mig. Kändes som julafton på kvällen när Tommy kom hem, när han sa att han shoppat i Kina så hade han verkligen shoppat! och inte bara till sig utan till mig också. Kände mig lite som en prinsessa. Har fått kläder, skor, jackor, smycken.. Åh, min karl är toppen!

I fredags tog vi det lugnt under dagen, lagade grekisk paj med tzatziki. Sen framåt kvällen blev det utgång med Anna och Emelie, och det var lätt en av de roligaste utekvällarna på länge. Fyfan vilket drag det var på krogen, inte minst på dansgolvet. Tack tjejer för en toppenkväll!

Gårdagen har jag mest sovit bort, myst med min Tommy och kikat på filmer.
Så här bra har jag inte mått på länge :)



Today is the day!

2009-11-26 - 17:10:01


Nu återstår det bara några timmar kvar innan jag ska hämta älsklingen från flygplatsen. Det är nästan fem veckor sedan han och Galla åkte iväg på semester. Har inte riktigt förstått att han kommer hem ikväll! Åh, vad jag har saknat honom.

Idag har jag varit hos frissan och fixat min hårfärg, blir alltid lika nöjd! Sedan har jag köpt rosor till Tommy, varit en sväng på Dollarstore med Anna och slagit in de första julklapparna för i år. Börjar redan längta efter imorgon kväll då jag och Anna ska ut och partaja. Kommer bli toppen att träffa lite folk, dricka cider och dansa all night long!

 


Uppe med tuppen.

2009-11-25 - 13:01:20

Nu när jag är hemma från jobbet har jag lyckats vakna före sju varenda dag. Kan det vara så att jag helt plötsligt blivit morgonmänniska? Vem vet, det återstår att se.

Lyckades få upp både julgardiner och julpynt här hemma igår, det är så mysigt när det närmar sig jul! Ska övertala Tommy att vi ska julpynta lite i hans lägenhet också, men det går han nog med på.

Idag har jag varit och handlat, tvättat kläder och städat. Vaknade med en träningsvärk i armar och rygg imorse, men det måste betyda att jag skött mig bra igår på gymmet! (Dock inte med stretchingen). Funderar om man även idag skulle köra ett gympass? Väntar iaf på att Matilda ska höra av sig i eftermiddag så kanske jag får en träningskompis!



Effektiv tisdag.

2009-11-24 - 20:26:25


Så var tisdagen snart slut och det har varit en effektiv dag. Vaknade redan före sex imorse och kunde inte somna om, så det var bara att kliva upp. For på gymmet på morgonen och tränade lite med Matilda, sen hem och duscha, äta lunch, uträtta en del ärenden och så har jag varit och hälsat på hos syrran.

Imorgon tänkte jag ta och städa lite, julpynta och så ska jag handla hem till Tommy. Känner på mig att onsdagen kommer gå fort, förhoppningsvis torsdagen likaså. 48 timmar...


Sjukskriven.

2009-11-23 - 12:53:57

Var förbi vårdcentralen imorse, blir sjukskriven till 2 december. Jag håller verkligen tummarna för att jag ska kunna jobba december ut sen. Vill inte gå hemma längre än det, men samtidigt måste händerna bli bra.

Planerna för idag är att handla med min kära mor, kolla lite julpynt på Dollarstore och städa det sista hemma hos Tommy. Funderar även om man skulle pallra sig till gymmet idag? Nu när jag får träna igen är inte motivationen den bästa, haha.


3 dagar kvar, det närmar sig älskling!


Sunday code: Cash & Coffee.

2009-11-22 - 19:00:33



The good, the bad.

2009-11-21 - 17:13:01

Egentligen skulle jag vara på jobbet just i denna stund, men jag har blivit sjukskriven (igen). Fortfarande mina händer som vägrar bli bra så på måndag blir det att besöka vårdcentralen och prata med min läkare. Känns riktigt jobbigt att inte klara av att jobba, jag vill men kan inte. Suck.

Så idag har jag istället varit och tittat på handboll en sväng med Anna och Carro. Var dragning på våra lotter och fick just ett sms om att jag har vunnit tre sverigelotter! Men jag måste hämta ut dem på sekretariatet och har ingen aning om vars det är? Men antar att det kanske är nånstans på sporthallen i Malmberget?

Tommy ringde imorse, shopping i Kina var det som gällde idag. Hade så gärna velat springa runt där och shoppa med dem! Menmen, kanske jag också kan åka till Kina någon gång för att shoppa lite? Hade varit grymt kul! Har även fått reda på när de kommer hem igen, torsdag kväll landar de i Gällivare. Snacka om att jag längtar dit, enormt! ♥


Work in progress.

2009-11-20 - 07:42:33


Mitt piratskepp.


Chocolate love.

2009-11-19 - 20:26:22



Countdown: 10 days.

2009-11-18 - 16:30:39

Idag börjar mina 10dagars skift i rad, känns inte sådär jättemotiverande. Men när jag jobbat färdigt de skiften så kommer Tommy hem igen, vilket känns lite mer motiverande. Ska se till att dagarna flyter på bra. Har varit och städat i lägenheten idag, ska få det riktigt nystädat och mysigt till älsklingen kommer hem. Åh, jag saknar honom verkligen nu. Det känns att han varit borta flera veckor.

Snart får jag göra comeback på gymmet igen, min tatuering har nästan läkt helt färdigt nu. Är riktigt taggad på att köra ett långt gympass, förhoppningsvis blir det av redan i veckan!



Kvalitetstid med mormor.

2009-11-17 - 13:37:48





Igår hälsade jag på hos världens bästa mormor Alina. Vi spelade Fia med knuff och Chinaschack, fikade lite och kollade på Sveriges fulaste hem. Det betyder så mycket att få lite kvalitetstid med mormor, vilket jag ska försöka ta mig tid till lite oftare. Hon är en solstråle i sina bästa dagar!



Brand new start!

2009-11-16 - 21:59:17


Alla behöver vi nystarter ibland och här är en av mina, en ny blogg. Har länge funderat på att byta bloggnamn och nu blev det av. Lämnar den gamla bloggen bakom mig för att fortsätta mitt skrivande på denna blogg som kommer fyllas av nya erfarenheter och upplevelser framöver!