Nattskift.

2012-04-24 - 14:36:41

God morgon! Eller god middag kanske passar bättre. Har i alla fall vaknat för inte alltför länge sen eftersom jag jobbar natt i veckan. Blev utringd så sent som igår så då var det bara att ställa om klockan och bli en nattuggla.


Börjar längta rätt mycket efter sommaren nu när aprilvädret fortfarande svänger rejält och snön fortsätter att trilla ner. Ångrar lite att vi i år valt att inte boka någon utlandsresa i maj som nästan blivit en standard, men än finns ju chansen att hoppa på en sista minuten till värmen.. Det återstår dock att se hur mycket jobb som väntas nu innan sommaren.


Igår har vi varit och kikat på en större lägenhet och jag håller tummar och tår för att den blir våran. Men som förra gången var det någon som låg före i kön och det kan lika väl bli så den här gången också. Gäller att inte hoppas på för mycket, men i slutet av veckan lär vi i alla fall få besked.



I'm back!

2012-04-22 - 19:26:48

Så var det äntligen dags att börja blogga lite igen. Allting rullar på som vanligt och jag älskar att våren är här! Snön smälter, solen skiner (för det mesta i alla fall) och fåglarna kvittrar ute. Kanske inte just idag men det spelar ingen roll! Känner mig fylld av energi efter en underbar helg i byn där bastubadande, god mat, något glas vin och gott sällskap förgyllt dagarna.

Idag har jag precis anmält mig till Fitnessfighten som startar den 1 maj och slutar 31 maj, och jag är såå taggad! Tänker vara med och tävla, men målet med själva "fighten" för min del är att komma i toppform till sommaren och få tillbaka träningsmotivationen. Har även beställt lite träningsredskap från Casall som kommer väl till pass.

Så hädanefter lär ni se lite mer av mig här och när väl Fitnessfighten drar igång på allvar så lovar jag att uppdatera om hur det går.

Puss på er!