MIG/MAG svetsning.

2010-05-27 - 18:51:11

Fjärde dagen på svetsutbildningen idag och jag har fått svetsa med MIG/MAG. Fick först kika en film på morgonen, sen praktisera och på slutet av dagen plugga teori. Tycker fortfarande att det är roligt att svetsa och jag överväger starkt att fortsätta utbildningen till hösten efter mitt sommarjobb.

Efter utbildningen idag for jag och Anna på stan en sväng, hittade en fin dop present till Tommys lillkusin som ska döpas på lördag. Tror den kommer uppskattas! Hittade även ett par svarta leggings till sommaren. Härnäst blir det att promenera med syrran, Cissi och Baloo. Hurra för finvädret ute! :)



Rhodos 2010!

2010-05-26 - 20:43:08



Veckan på Rhodos har varit underbar. Sol, värme, dopp i havet, gokart, god mat, drinkar, shopping, vindsurfing, resa till Turkiet, m.m. Vi har hunnit med mycket i Grekland. En vecka av välbehövlig semester , jag längtar redan tillbaka! :)



Idag åker vi!

2010-05-14 - 07:22:25

God morgon!

Vädret är så trist som det kan bli, men det gör mig inte så mycket för idag åker vi! Först till Luleå där vi ska spendera helgen med Tommys släktingar. På söndag bär det av till sol och värme då vi flyger vidare mot Rhodos. Åh, som jag har längtat! Idag ska jag packa det sista, städa så det är fint när vi kommer hem igen och så ska jag handla. Tror dagen kommer gå riktigt fort och helgen också! Ses om en och en halv vecka :) Ciao!



Svetsutbildning nästa!

2010-05-12 - 13:08:33



Imorse fick jag ett glädjande samtal, jag har kommit in på svetsutbildningen!! Så direkt efter vi kommer hem från Grekland börjar jag på UpKin. Det ska bli så spännande! Jag kommer dock inte att gå så många veckor eftersom jag har fått ett annat sommarjobb. Men möjligheterna att fortsätta utbildningen efter sommaren är stora. Det känns toppen! Kanske jag blir svetsare trots allt? ;)


Lady Gaga's Monster ball tour!

2010-05-10 - 13:27:46

Jag säger bara WOW vilken häftig show Lady Gaga gjorde i lördags. Det är det absolut häftigaste jag varit med om, en konsert jag aldrig kommer att glömma! Monster Ball Tour överträffade alla förväntningar och den ca 2 timmar långa konserten hade kunnat pågå i flera timmar för min del. Om ni vill vara med om något extraordinary, se Lady Gaga live! Jag och Carolin var båda lika trollbundna under konserten, det gick inte att slita blicken från scenen. Vad skulle hända härnäst? Så många scenbyten och outfitar under en och samma kväll, tillsammans med grym musik och sång, underbart.

Dagarna nere i Stockholm har varit toppen, trots det trista vädret och den långa regniga väntan utanför globen så var det länge sedan jag hade så roligt! Shopping, sushi, Lady Gaga, storstadspuls och tjejsnack får sammanfatta denna härliga Stockholmsresa.




Stockholm here I come!

2010-05-07 - 07:10:46

Så var den efterlängtade helgen här och idag beger jag mig till huvudstaden! Ikväll väntas sushi med Carolin och eventuellt grillning om vädret tillåter. Imorgon är det den stora dagen då vi drar till Globen för att avnjuta Monster Ball Tour med Lady Gaga. En shoppningrunda på stan lär också hinnas med imorgon, kommer bli en fullspäckad och superb helg! Bildbevis dyker upp efter helgen. :)



Ny header.

2010-05-05 - 14:37:39


När det är trist och grått ute kan man sitta inne med gott samvete och nörda lite i photoshop. Har gjort en ny header till bloggen, tyckte inte om den förra jag hade. Men nuså, nu känns det som att bloggen speglar min personlighet igen!

Den här onsdagen har jag varit på gymmet och tränat överkroppen för första gången sen min axel blev skadad. Gick bra men vågar inte ta i fullt ut än. Återstår att se hur min axel mår imorgon. Just nu tvättar jag kläder för fullt, tänkte börja packa till Stockholm idag nu när det bara återstår två dagar innan avresa!

Igår var jag och fikade med Sandra, vilket var ett kärt återseende då vi inte hinner ses så ofta. Tjejsnack och en runda på stan hann vi minsann med, trevligt! :)



Valborgsfirande.

2010-05-03 - 07:50:03




Welcome.

2010-05-02 - 16:50:58

Åh vilken trist väder det är ute! Man ska ju inte klaga egentligen, men hallå en decimeter snö vill man inte ha när det är vår?! Hoppas på att solen kommer fram i veckan iaf så snön får fortsätta smälta.

Har precis bokat tågresa ner till Luleå om två helger, blir att spendera helgen där innan jag och Tommy drar vidare till Grekland, hihi :) Måste provpacka innan resan för att se om jag kan ta den lilla resväskan eller om jag måste ha min gigantiska utlandsresväska med mig. Hoppas dock på det första alternativet.

Helgen har varit av toppklass, fredagens utgång var en av de roligaste på länge! Förfestade med syrran och hennes kompisar, sen for vi på krogen och trängdes längst fram på Skaburbian. Ni vill inte se mina smalben efter all trängsel, haha.  Blåmärken överallt.  Men det var det värt för fan vad grymma de var live!

Igår var jag riktigt bakis faktiskt. Det brukar jag inte vara, men denna gång blev det så minsann. Vi var hembjudna på middag hos mor och far under gårdagen och efter det drog vi till syrran och Dan för att kolla den omtalade filmen från 2001-2002 nån gång. Trist att kvaliteten var så dålig men det var verkligen roligt att se hur det gick till på fester förr i tiden ;)

Nu ska jag dra till Anna för att umgås med henne och Carolin,  c ya!