Tillbaka i svetsbåset.

2010-08-31 - 21:03:41

Så var andra dagen av svetsutbidningen avklarad och det känns lite som att "komma hem". Har saknat svetsningen under sommaren och att få dra på sig en overall som luktar svets och verkstad. Ska vara där till 31 november till att börja med, förhoppingsvis längre. Märker att dagarna börjar gå fortare igen eftersom det är på heltid. Slänger upp lite bilder nån dag framöver från "svetsbåset" ;)



YES!

2010-08-27 - 07:31:55

Fick ett samtal igår kväll, jag har kommit in på svetsutbildningen igen med start på måndag. Snacka om lycka! Ska och skriva på lite papper idag på arbets så det blir rätt och riktigt. Var en riktig toppendag igår, för förutom min lycka ang utbidningen så for jag, Tommy och Bertha på bilbingo där svärmor lyckades spela hem 8000 kronor. Även jag och Tommy fick ta del av vinsten så vi kände oss alla som vinnare. Var första gången jag var på bilbingo men garanterat inte den sista, fick mersmak!

Dagens planer är många. Först tänker jag besöka gymmet, sen blir det duschen, dammsugning, arbets, frissan och så god middag á la Tommy med biff och färskpasta. Framåt kvällen blir det nog att kika förbi hos Carolin för att ugmås.


Bilbingot igår.



Paint it black.

2010-08-26 - 08:15:35


God morgon! Det är 5 plusgrader ute och grått och trist. Kan inte solen kika fram även fast det blivit höst? Efter hela 10 timmars(!) sömn inatt, ska jag idag ta tag i städningen här hemma. Är inte direkt peppad men ska köra på så länge jag orkar. Håller tummarna för att de ringer från arbetsförmedlingen idag och säger att jag kommit in på svetsutbildningen igen, annars vette tusan.. Har ingen som helst lust att gå arbetslös ett halvår till.

På lördag åker jag iaf till Luleå med hela familjen, blir lite som en nostalgitripp och jag ser verkligen fram emot det! Gratis resa och mat är inte fy skam precis ;)



Hej ljuva ledighet!

2010-08-24 - 06:59:47

Så var man "arbetslös" igen i väntan på beslut om jag får fortsätta svetsutbildningen. Ledig hela veckan om jag inte blir utringd på extrajobb dvs. Känns dock skönt att inte ha nånting speciellt inplanerat den här veckan, utan att få ta det lite som det kommer. Igår var jag och Lisa på nyfiket, en välbehövlig fika som får räcka tills nästa gång vi ses. Planerar en resa till Umeå i höst för att känna på lite studentliv och se hur hon har det!

I eftermiddag ska jag och Tommy på födelsedagsfika hos Galla, men innan dess blir det att städa här hemma, tvätta, laga mat och umgås med systeryster. Trevlig tisdag på er! :)




Höstplaner.

2010-08-20 - 22:49:33

Jag tror jag har hamnat i en shoppingperiod just nu. Har precis beställt två par leggings från Nelly, eftersom de var så fina. Funderar även på att beställa lite höstkläder från H&M för nu har det ju blivit höst, och då måste man ju klä sig lite varmare, eller hur? Nåja, jag kan inte förneka att jag älskar att shoppa!

I helgen ska jag jobba.
Kommer kännas lite tomt 21.15 på söndag kväll när jag gjort sista skiftet av mitt vikariat på Konsum. Kommer sakna alla trevliga kunder och personalen. Får hoppas på att det dyker upp lite extrajobb där framöver.

På tal om hösten så känner jag på mig att det kommer bli en bra sådan! Har redan planer på både en Umeå och Luleå tripp, födelsedagsfirande, "ett års dagsfirande", höstmys och kvalitetstid med nära och kära. ♥



Beställt från asos!

2010-08-18 - 06:51:01


Det blev trots allt ingen Luleåresa idag eftersom vi varit där ganska nyligt. Så för att tillfredsställa mitt shoppingbegär beställde jag från Asos (för första gången) igår. Blev linnen, örhängen och en färgglad sjal. I dag ska jag ner på stan och kolla efter en ny klocka. Men först duschen, vårdcentralen och lite mathandling!


Snart är det höst.

2010-08-17 - 07:42:37

Sista veckan på Konsum nu, sommaren har gått otroligt fort.
Är lite i valet och kvalet vad jag ska göra nu till hösten, men det lutar övervägande åt svetsutbildningen. Har även sökt in på en annan utbildning, men vi får se vad som händer och sker. Börjar även bli grymt sugen på att flytta söderut..

Imorgon är min enda lediga dag den här veckan och då planerar jag och syrran att dra till Luleå för en ordentlig shoppingrunda! Hade behövt en ny klocka, nya skor och lite annat. Känner dock att en förkylning är på ingång men den ska minsann inte stoppa mig från att dra iväg! Snart är det dags för förmiddagsskiftet, posten och allt vad den innebär. C ya!



Let's get it started.

2010-08-03 - 10:51:07

Ny månad, nya tag. Heter det inte så?
Känner att det börjar bli dags att satsa på träning och sund mat. Var på gymmet igår och kände hur min axel fortfarande spökar, hoppas att den ger med sig med tiden. Målet med träningen är i alla fall att komma i samma form som jag var för ett år sedan, skulle inte skada om jag blev ännu mer vältränad än då. Wish me good luck!

Idag har jag fått mina efterlängtade replayjeans och jag älskar dem redan! Baggyjeans från Replay är de bästa. Har även min huvtröja från Junkjard att hämta ut i morgon på jobbet. Det är nåt speciellt med nya kläder. På tal om det så blev det en hel del shopping i Luleå i helg. Mest kläder och grejjer till hemmet. Har varit en riktigt trevlig helg som gick en aning för fort bara. Längtar redan till nästa gång det blir att åka iväg nånstans!

Tror att jag ska ta cykeln ner till Gällivare nu och hälsa på hos mor och far. Ciao!