IQ test.

2010-01-29 - 18:18:03


Gjorde ett IQ test på Mensas hemsida, blev något glad över resutatet!
Kanske man skulle ta och göra ett riktigt Mensaprov nån gång framöver? ;)


Piece of cake.

2010-01-29 - 07:36:39


God morgon! Idag är jag uppe med tuppen.
Har en del projekt på gång som jag hoppas hinna med denna fredag. Om någon timme blir det att gymma med syrran, men innan dess tänkte jag ta och dammtorka lite i lägenheten,städa och inte minst dricka dagens första kaffekopp! Efter lunch ska jag och Anna och fika för att fira vår "1års dag", så länge som vi känt varann. Tack Carro för att du presenterade oss för varann och tack Anna för ett roligt år! :)

Framåt eftermiddagen har jag lite ärenden att uträtta som förhoppningsvis kan leda till nåt positivt lite längre fram. Tommy ska dessutom hämta ut min snowboard idag så jag är lagomt exalterad över det, hihi.
Nä, nu blir det kaffe!


Better in time.

2010-01-28 - 21:46:51


Läser igenom gamla blogginlägg från början av förra året, det är konstigt hur skrivandet kan fungera som terapi. Skrev många, känslosamma inlägg i min gamla blogg som när jag ser tillbaka innehöll så mycket känslor och olkarhet. Vid den tiden hade jag tappat bort en del av mig själv och försökte febrilt hitta tillbaka till den person jag brukade vara.

Såhär ett år senare vet jag att den person jag letade efter då inte fanns kvar, utan det handlade om att bygga upp mig själv på nytt och det tog sin tid att komma tillbaka, bli starkare och hundra resor visare. Idag är jag på ett sätt glad över den tiden, inte över hur jag mådde, men hur det påverkade mig och fick mig att växa som människa. Ibland behövs det motgångar för att uppskatta det man har och gör en lycklig. Avslutningsvis kan jag säga att jag idag är lycklig och nöjd över hur allting ser ut just nu.


Efter regn kommer solsken, ett måtto som för det mesta stämmer.



You gotta move with the flow!

2010-01-27 - 13:23:33

Lyssnar på Skaburbian - Flow, vilka sommarminnen jag får!
Förra sommaren var verkligen händelserik, inte minst incidenten på Piteå havsbad när min sko kastades upp på en husbil och det blev ett himla stohej pga det. Kul var det iaf nu när man ser tillbaka :) Hoppas denna sommar blir minst lika full av äventyr som förra. Bjuder på en bild från sommaren -09.



Time to make a move.

2010-01-25 - 07:38:24

Nu är min tatuering färdigläkt och det betyder träningsdiciplin 100%!
Idag blir det att införskaffa sig ett nytt gymkort och när jag väl får min snowboard ska jag upp på Dundret och göra mitt bästa! Ska försöka börja med promenader igen också, att bli vältränad till sommaren är ett måste!

Har äntligen fått alla papper ifyllda och klara till a-kassan och försäkringskassan, så förhoppningsvis kan jag börja stämpla snart. Har gått utan inkomst i drygt en månad nu och det är inte kul! Håller tummarna för att det dyker upp ett jobb om inte alltför länge. :)




It's in your eyes.

2010-01-21 - 08:45:07


God morgon! Idag ska jag jobba och imorgon likaså, 11-19.

Har börjat planera inför utlandsresan i sommar, lutar åt Kanarieöarna eftersom man kan surfa där. Förhoppningsvis blir det att boka redan i helgen. Förövrigt så är helgplanerna ännu oklara, är sugen på att laga tacos och kolla nån bra film, men det beror på om Tommy far bort eller inte. Nånting skoj blir det iaf att hitta på, dessutom ska jag minsann ta sovmorgon hela helgen!


4 månader idag, love you.


Tuesday morning.

2010-01-19 - 07:28:26


Tisdag idag, förut ogillade jag tisdagar starkt. Men nu när jag är arbetslös är det som vilken dag som helst i veckan. Imorgon ska jag på ungdomsinfo på Arbetsförmedlingen, ser inte fram emot det eftersom jag sist inte fick ut desto mer av det. Men ska boka ett möte sen som förhoppningsvis kan hjälpa mig på traven.

Planerna för idag är att städa i lägenheten, laga sweet chili kyckling och fara på Dollarstore med Anna. Funderar även på att fara förbi resebyrån och hämta resekataloger. Vill utomlands nu men blir nog först till sommaren. Tills dess kan man i alla fall drömma sig bort och kanske boka resa...



Friday, I'm in love!

2010-01-15 - 14:28:51

Fredag idag, jag som älskar fredagar!
Funderar på vad jag ska hitta på ikväll, Tommy ska iväg med sina polare så jag kanske också skulle ta och göra nåt roligt. Eller så blir det bara att mysa framför en bra film och chilla. Får se vad som faller en in. Kanske lyckas övertala syrran att komma förbi, we'll see.

Härnäst blir det i alla fall att umgås med Julia som ska kika förbi, sen ska jag laga ihop en kycklingrätt som enligt receptet ska gå fort och lätt att göra. Får hoppas det blir gott också!

Trevlig helg på er :)




Mellanskift.

2010-01-13 - 07:41:56

Idag blir det att jobba 11.00-19.00. Känns lite segt när jag inte jobbat på nästan två månader, men var och jobbade även i måndags så det ska nog gå bra. Lite ringrostig är man ju. Hinner inte med så mycket annat idag, men längtar redan till imorgon då jag mest troligt får vara ledig! :)




Sunny day.

2010-01-12 - 11:52:38

Helgen har varit toppen, trots den bitande kylan. I fredags åkte jag och Tommy till IKEA och som vanligt hittar man mer där än man planerat innan. Efter det hann vi shoppa lite i Luleå innan det blev att hälsa på hos Tommys släktingar. Hade en jättetrevlig kväll! Stannade i Luleå över natten och på lördagen blev det att lägga sig under tatueringsnålen för att färdigställa mitt piratskepp. Innan vi åkte hem igen så åt vi sushi inne i stan, gott var det!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har redan hunnit baka bröd, städa, dammsuga, tvätta kläder och plocka undan allt julpynt. Funderar på att ta en långpromenad i det fina och milda vädret, men med en läkande tatuering på magen kanske jag borde låta bli. Nåja, klockan är inte ens tolv än så nånting lär jag ju hitta på!




Rossignol beställd!

2010-01-04 - 06:59:39

God morgon!

Är hyffsat trött efter fyra timmars sömn inatt och överväger att sova ytterligare någon timme. Men å andra sidan så hade det varit skönt att börja med dagens projekt redan nu. Måste föra över allt jag har på datorn till min externa hårddisk så jag kan formatera laptopen, sen ska jag förbi arbetsförmedlingen, ringa till försäkringskassan, besöka frissan och gå på stan med Anna. Gillar när jag har mycket inplanerat!

Tack vare Tommy och Galla har jag faktiskt beställt en ny snowboard igår. Eftersom den jag har nu (brorsans gamla) inte är något att räkna med enligt snowboardåkarna, så var det inte mer än rätt att införskaffa sig en ny. Slänger upp en bild på min kommande bräda, är grymt nöjd! Nu väntar jag bara på att den ska anlända.

Ps: Galla, det var en tjejbräda!




A year of courage.

2010-01-03 - 20:55:02

Nytt år, nya möjligheter!
2010
 kommer garanterat bli ett år med mycket spänning och utmaningar.

Har haft en underbar jul och nyår. Umgåtts med nära och kära, ätit gott, festat lite, spelat spel och myst, precis som det ska vara. Imorgon blir det dock att återgå till vardagen, har en hel del projekt på gång och inte minst nu när jag inte har något jobb att gå till.

Idag har jag och Tommy varit på Dundret och åkt bräda. Gick hyffsat trots att jag inte lärt mig att svänga helt än. Men Tommy är en grym lärare, så det tar sig! Var i alla fall riktigt roligt när det började gå bra, haha. Sen så var det bara hem och koka potatispalt, och det blev jävligt gott ;)