Tidiga morgnar.

2013-06-28 - 06:21:00

Har lyckats vakna före fem två dagar denna vecka, vilket känns lite väl tidigt! Men går det inte att somna om är det bara att stiga upp. Tur att jag jobbar förmiddag nästa vecka, slipper jag ställa om igen. 
 
Drömde att det snöade ute och faktiskt känns det inte som det hade varit nån omöjlighet, för grått och trist är vädret i alla fall. Sitter bara och väntar på att gymmet ska öppna så jag får köra igenom bröst och axlar idag. Bläddrade igenom senaste BODY till frukosten och bättre motivation än så går knappt att få innan ett pass.
 
Ska ta och sysselsätta mig med lite städning medan jag väntar, tänkte bjuda familjen på middag idag och då vill man ju ändå att det ser hyfsat ut här hemma. 
 
 
Dagens väder & BODY.
 

Today is a special day.

2013-06-27 - 14:51:00

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det världens bästa fars 50 års dag! Blir fika och firande av både honom och syster idag som också fyller år snart. Till helgen blir det storkalas för pappa vilket planeras för fullt just nu. Tror det kommer bli kanon!

Planerna för denna dag är alltså att fira med familjen och senare ska jag och min kära mor börja kika på en Stockholmsresa. Känner att det kliar lite i shoppingfingrarna så det blir nog toppen med en tripp till huvudstaden.

Har hunnit med ett crossfitpass nu under förmiddagen och det är verkligen en av de bästa träningsformerna enligt mig! Känner mig alltid lika nöjd efteråt. Men imorgon blir det gymmet igen, hade kunnat bosätta mig där, haha. Älskar allt som har med träning att göra!


2013.

2013-06-26 - 10:40:00

Det är ungefär ett halvår sedan jag skrev här sist så det kändes som att det var på tiden. Det har varit ett intensivt, händelserikt 2013 hittills med både toppar och dalar. Har lärt mig att verkligen ta vara på det man har, uppskatta vänner och familj för att de alltid finns där för en och att man blir starkare med tiden trots motgångar. Just nu känns det som att allt börjar falla på plats igen och jag känner mig starkare än någonsin!
 
Älskar att den bästa årstiden äntligen är här och det känns som att just denna sommar kommer bli extra minnesvärd. Jag har redan rivstartat den med en utlandsresa till Turkiet med Julia, vilket är en av de bästa resorna jag någonsin gjort! Så roligt som vi har haft där och så mycket som vi hann med under bara en vecka, det blir svårslaget. Men fler resor lär det bli framöver, det är ett som är säkert!
 
Några av planerna för denna sommar är att umgås mycket med nära och kära, resa till Stockholm, Luleå och Kalix, satsa stenhårt på träningen och givetvis njuta av den svenska sommaren med allt från grillkvällar till sol och bad och roliga upptåg!