Open your eyes.

2012-07-24 - 11:00:32

 
 
Har haft en underbar helg i Luleå som tyvär gick alldeles för fort. Hann med shopping, bowling på O'learys, båten och såklart goda hotellfrukostar! For förbi gokartbanan en sväng men eftersom det regnade då så var det stängt. På hemvägen åkte vi förbi Jockfall och kikade och jag måste säga att det var mäktigt att se.
 
Den här veckan är det eftermiddagsskift som gäller och mina planer om att köra stenhårt på gymmet denna vecka får nog vänta lite. Har en förkylning på g som jag mer än gärna vill bli av med innan nästa vecka då Anna kommer upp! Taggad inför allt skoj som väntar då
 
 

Tuesday afternoon.

2012-07-17 - 17:08:11

 
Känner mig aningen sliten idag och det lär bli en tidig kväll för min del. För lite sömn senaste veckan spelar nog stor roll i det hela. Att vända från natt till förmiddag till natt och tillbaka är kanske inte nåt man vill göra alltför ofta, haha.
 
Så idag tänker jag bara pyssla på här hemma med vardagssysslor så som att tvätta kläder och städa. Har även varit och handlat mat för veckan. Shoppingälskare som jag är tycker jag till och med att det är roligt att handla matvaror trots att man gör det vecka efter vecka. :)
 
 

The sun goes down, the stars come out and all that counts is here and now.

2012-07-15 - 20:24:49

 
 
Så var helgens skift avklarade och trots att vädret inte varit det bästa så har det gått riktigt bra att jobba. Ingen trötthet alls, men att ställa om till förmiddag redan imorgon kan bli lite tuffare. 
 
Den här dagen har bara rusat förbi, men den har spenderats på bästa sätt. Ibland önskar man att det skulle finnas fler timmar på dygnet och just idag är en sådan dag. Varje minut har varit värdefull..
 
 
 

Work hard.

2012-07-14 - 05:55:46

God morgon eller snarare god natt för min del! Jobbar lite extra nattskift nu och får snart gå hem och sova.


Har haft några riktigt bra dagar den här veckan som har bestått av lite resande, solsken, badande och umgänge. Mycket jobb väntar fram till nästa helg, men sen blir det att åka bort över helgen och koppla av, längtar! :)

 

 


Lose my mind.

2012-07-06 - 18:39:47

Jag igår.


Så var det fredag och idag har jag varit och kikat på en lägenhet. Tyvärr får jag nog leta vidare för den föll mig inte riktigt i smaken. Knepigt när det ska va så sjukt svårt att få tag på eget boende här i stan. Men förr eller senare lär det väl dyka upp nåt!

Det händer lite saker i mitt liv just nu som gör mig aningen förvirrad, men på ett bra sätt. Därför har jag inte så mycket inspiration till att skriva här då mina tankar är på annat håll. Är i alla fall glad för att saker och ting inte alltid blir som man har tänkt sig...



View.

2012-07-05 - 19:37:12



Något jag verkligen älskar med mitt jobb är utsikten man har! Kanske man inte kan tro när man hör ordet gruva, men ett dagbrott skiljer sig verkligen från att jobba under jord. Speciellt nu på sommaren med midnattssol och allt, det är grejjer det!

Tre nattskift gjorda, fyra kvar. Händer inte så mycket annat denna vecka förutom jobbet. Har varit på gymmet en sväng idag i alla fall och det var riktigt skönt! Nu ska jag chilla lite innan det är dags att bege sig..



Don't wake me up.

2012-07-05 - 04:47:18




I don't wanna fall, fall asleep no.
I don't wanna fall unless I'm falling for you...

 

 


Back to reality.

2012-07-03 - 14:28:50

Mornin'!

Första nattpasset avklarat
och det känns riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet igen! Har saknat både arbetskompisarna och truckarna. Vaknade upp till strålande sol idag och även om graderna inte är skyhöga så får man alltid så mycket mer energi när solen visar sig! Idag blir det att fira syrran som fyller år och så tänkte jag ta mig ut i finvädret en sväng.



Moments.

2012-07-02 - 15:45:02




When you share a moment you wish could last for a long, long time, you know it was a special one.





Tennarmband.

2012-07-01 - 12:52:22



Blev en sväng ner på marknaden för att införskaffa sig ett till tennarmband. Hittade den svarta på Kallax i Luleå och nu blev det en brun. Har blivit helt kär i dessa armband och funderar även på att skaffa mig ett i vitt!



We'll remember some good stories...

2012-07-01 - 09:13:22



God morgon! Äntligen känner man sig återhämtad efter helgens bravader. Det blev lite ändrade planer i helgen, så vi drog på Kirunafestivalen redan i fredags. Förfestade lite, kikade på Hoffmaestro som var grymma live!!, åkte karusell och hade det trevligt! Tanken var att vi skulle övernatta där, men vid femtiden på morgonen kändes det helt rätt att ta sig hem med morgontåget.

Väl på tåget så får vi reda på att tågchaffisen har skadat sig och tåget kommer alltså inte att gå. Så det blev en lång väntan på bussfärden hem istället och vi var väl hemma runt halv nio igår morse. Sov fram till middagen och framåt kvällen kände nog både jag och Cissi att en till partykväll inte var så lockande. Blev alltså en tidig lördagkväll och nu är man som sagt utvilad denna söndagsmorgon.

Får se vad denna dagen bjuder på, en pw är i alla fall inplanerad lite senare!