Högsommar.

2013-07-26 - 16:52:47

Äntligen har sommarvärmen kommit till Norrland och de senaste dagarna har varit helt underbara!  Har varit och ätit mjukglass med syrran, haft picknick i det gröna med Julia, fikat med Cissi och solat en massa denna vecka. Åh, vad jag älskar sommaren! Nu väntar tre nattskift till innan jag får gå på ledigvecka. Håller alla tummar och tår för att solen och värmen håller i sig i alla fall lite grann till nästa vecka ;)
 
 
 
 
 

Benträning, check!

2013-07-21 - 13:01:00

 
 
Klockan åtta imorse hörde Julia av sig och föreslog en omgång i trapporna för lite benträning. Så vid 11-tiden drog vi upp på Dundret och lyckades pricka in enda renskuren för idag under vårt lilla träningspass. Tungt var det men väl uppe på toppen kändes det kanon och så här efteråt är jag riktigt nöjd av vi tog oss dit. Nu kan man slappa resten av söndagen med gott samvete ;)
 
 

Lugna puckar.

2013-07-20 - 20:19:22

 
 
Så börjar denna lördagen lida mot sitt slut och jag har bänkat mig i soffan framför sommarkrysset, helt okej ändå! Kan väl medge att jag inte hade haft nåt emot en kväll på Alla tiders heller, men ibland kan nog en hemmakväll eller två behövas. Nästa gång jag är helgledig bär det ju av till huvudstaden med min kära mamma, längtar!
 
 

I ♥ mellanmål.

2013-07-19 - 13:46:00

 
Mellanmål måste vara bland det bästa som finns! Idag blev det jordgubbar, galiamelon, nektarin och kesella smaksatt med lite vaniljsocker, mums!
 

Tagga ben!

2013-07-19 - 08:41:25

Mitt gym har semesterstängt i två veckor och jag erkänner att jag sörjer en smula. Sitter just nu och dricker en celsius och försöker hitta motivationen till ett benpass hemma. Lättare sagt än gjort! Men jag ska banne mig genomföra det, all träning som blir av är ju bättre än ingen träning, right?
 
Senare idag ska jag och handla och så blir det att umgås med mor och far. Tror även att jag ska kika förbi hos mormor i eftermiddag om jag hinner. Vad kvällen har att bjuda på återstår att se, men jag skulle tippa på en lugn hemmakväll framför någon bra film! :)
 
 
 
 

Live it up.

2013-07-18 - 11:09:00

Sommardagarna går alldeles för fort, speciellt med tanke på att vädret är sämst och att det inte alls känns som någon sommar här uppe i norr. Men trots vädret så har jag hunnit med en hel del de senaste veckorna.
 
För två helger sedan drog jag ner till Luleå och hälsade på hos Julia och det blev verkligen en kanonhelg! Shopping, sol, party och massa tjejsnack hela helgen. På vägen hem så var vi med om en lite annorlunda upplevelse, nämligen bilhaveri av min lilla audi. Så utanför Morjärv plockade bärgningsbilen upp oss och pärlan hamnade på verkstad i Överkalix.
 
Tyvärr skulle det kostat alltför mycket att repa audin, så jag bestämde mig för att köpa en nyare bil. Sagt och gjort hittade jag min nya pärla, en BMW 320i från -06. Jag kan ju inte påstå att jag sörjer audin alltför mycket nu ;)
 
Har även blivit två onsdagspubar i rad nu och det har varit riktigt trevligt att komma ut och träffa lite folk, tror säkert att det blir nån fler innan denna säsong är över! :)