There's always something.

2011-09-09 - 15:59:19

Ännu en arbetsvecka är gjord och nu har jag helgledigt! Imorgon ska jag baka lite inför nästa veckas födelsedagsfiranden och på söndag ska det städas. Nästa vecka jobbar jag eftermiddag så ska försöka hinna med en del nu under helgen, både jag och Tommy fyller ju år till veckan. Kommer dock inte bli så mycket firande förrän veckan därpå eftersom vi jobbar om varann.

Idag har min pärla varit inne på service och det visade sig vara mer problem än att bara byta olja. Tydligen några andra fel som måste återgärnas innan den ska in på besiktning. Hoppas dock att det inte drar iväg alltför mycket, men så är det väl med äldre bilar. Alltid nånting som går sönder i dem. Konsigt hur beroende man är av bil ändå, skulle inte klara mig utan en nu.

Ikväll blir  det i alla fall att kika Idol, ta det lugnt och njuta av lite ledighet. Trevlig helg!





Höstmånad.

2011-09-01 - 08:05:40

Så var det första september och den första riktiga höstmånaden på året. Sommaren har varit kanon, men som alltid lite för kort. Å andra sidan så är hösten en mysig tid, den här månaden väntar födelsedagsfiranden, en sparesa till Haparanda och många mörka kvällar att kura ihop sig inomhus och kika filmer. Inte nog med det så börjar alla bra tvprogram nu på höstkanten.

Igår hade vi APträff med skiftlaget, en jättetrevlig kväll med underbara arbetskamrater! Började med neonbowling i lag, fika, möte och till sist en 3-rätters middag på Nex. Fick testa på att gå runt med ett par "promilleglasögon" också, roligt men aningen vingligt!

Planerna för dagen är att fara på gymmet nu på morgonen, sen blir det hem och tvätta kläder/städa, laga en laxsoppa med saffran och i eftermiddag blir det nog ett besök hos fina mormor. Ledigveckorna går verkligen fort, nästa vecka väntar förmiddag med ettan igen!