Julpynt beställt!

2011-11-22 - 16:20:49




Äntligen har jag beställt lite nytt julpynt i form av nya gardiner, påslakan och en julstjärna. Kom på att det är första advent redan i helgen och då vill jag ju ha lite julstämning här hemma. Tror även det blir pepparkaksbak till helgen och så glöggpremiär för i år. Julen är verkligen den mysigaste högtiden på året.

Har känt mig lite krasslig de senaste dagarna men nu börjar det äntligen kännas bättre igen! Längtar tills jag får köra ett riktigt långt och härligt gympass igen, är ju hårdträning som gäller framöver!

Imorgon ska jag på en ELS utbildning i Aitik och nästa vecka blir det att jobba förmiddag med skiftlag 5. Nytt skiftlag igen så det ska bli spännande! Nu ska jag ta och kocka lite här hemma, blir en currykycklinggryta med råris denna tisdagseftermiddag.



Kunde inte hålla mig...

2011-11-15 - 21:11:08

Det blev både en promenad och gymträning idag. Jag som skulle vila... Nåja, det betyder i alla fall att jag känner mig piggare nu och promenaden med Julia var trevlig och uppiggande!

Efter att ha käkat middag hängde jag med Tommy på gymmet och det blev att köra axlar och mage idag. Känner dock att det ömmar i vänster axel, har fortfarande inte blivit helt bra sen jag trillade med snowboarden förra våren. Får kanske ta och kolla upp det ifall den ska fortsätta spöka. Vill ju inte att det ska hindra träningen desto mer, nu när jag är mer peppad än någonsin!





Ofrivillig vilodag.

2011-11-15 - 10:53:29

Var inställd på att fara på gymmet imorse, men vaknade med en snuvig näsa och kände mig lite småkrasslig i kroppen så jag gör nog bäst i att vila idag. Får hejda min träningslust helt enkelt, blir nog en lättare promenad istället. Är lite lur på att jag kanske blir mer förkyld då jag snittat 5 timmars sömn per dag under nattveckan, vilket är ganska lite då jag i vanliga fall vill sova 7-8 timmar.

Som tur är har jag ledigvecka nu, så jag hinner ta igen mig om det skulle behövas. Blir nog en rätt lugn dag idag, förutom att tvätta kläder och laga mat ska jag bara koppla av med läsning och filmtittade.



Nattjobb.

2011-11-12 - 19:46:47

Helgen ska spenderas i Aitik, har nattvecka och 12-timmars skiften kvar. Tycker veckan har gått otroligt fort så den där ledigveckan känns inte långt ifrån nu. Imorgon blir det att kika förbi hos mor & far innan jobbet och gratta farsan på farsdag. Mer än så hinns inte med denna helg!


1 november.

2011-11-01 - 08:43:37

Tisdag morgon, trist och grått ute. När ska snön egentligen komma? Vill ju upp på Dundret så fort som möjligt och börja slipa på snowboardåkningen igen!

Planerna för denna dagen är:
Renbädda
Tvättstuga
Fixa naglarna
Laga middag, lax och bulgur
Spinning + Core


Igår blev det rygg och mage på gymmet med Julia. Härligt när man har någon att träna med som verkligen peppar en! Skäms lite över att säga det här, men gjorde nog skivstångspremiär igår. Har inget minne av att jag styrketränat med skivstång förut... Kul var det i alla fall så det blir det mer av framöver!