Stan, fika, shopping, piercing..

2011-10-28 - 17:07:59



Äntligen har jag hittat ett par vinterskor! Som jag har letat.. Försöker gå in dem nu så jag går runt med dom hemma i lägenheten, med nån typ av ullsockar i också. Känns ungefär som att ha fötterna i en bastu.

Idag har jag i alla fall varit och fikat med Cissi på Café Oscar. Efter att vi surrat på ett tag kom vi båda fram till att vi skulle vilja göra fler hål i öronen. Så med det sagt bestämde vi oss för att åka till Stinas Hårcenter och kolla om det fanns tid, vilket det gjorde. Så nu är man nypiercad i örat! Håller tummarna för att det läker bättre den här gången än för nåt år sedan.

Blev en runda på stan efter det och på Eriksson hittade jag mina nya vinterskor. Har varit en effektiv fredag med andra ord! Tänkte avrunda dagen med middag och hemmakväll framför Idol.





Fria vikter.

2011-10-26 - 21:28:04

Hängde med Julia på gymmet idag för att få ny träningsmotivation och lära mig lite mer om fria vikter. Känns som jag måste finslipa lite på tekniken men det kan nog ta sig! Imorgon väntar jag mig en härlig träningsvärk i axlar och bröst men framför allt magen som vi plågade lite extra.

Har precis kikat Bonde söker fru och tänkte fortsätta ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon blir det att ladda ny  energi för Crossfitpasset!


Update.

2011-10-24 - 10:04:46

Måndag morgon, solen skiner och det känns som en bra start på veckan! Dagens planer är att storhandla, ta en fika, gå på spinning och fixa lite papper till facket. Det känns som att måndagar alltid går av bara farten.

Det blev visst utgång i helgen, hakade på Matilda och hennes kompis Cissi. Vi drog till Olles i lördags och jag är rätt glad att vi kom dit i bra tid. Det blev lång kö framåt midnatt och mycket folk kan jag säga. Men det var en riktigt trevlig kväll!



Taggar till!

2011-10-21 - 10:28:41



Taggar till inför helgen, oavsett om det blir utgång eller ej! Ikväll blir det i alla fall att käka middag med T, dricka någon cider och kika Idol. Ska bege mig ner på stan nu och handla lite, sen blir det en sväng förbi mormor och fika. Tror även det kan bli en omgång Fia med knuff. Nä, nu måste jag kila. Ha en grym fredag!



No excuses.

2011-10-20 - 12:01:18

Ska snart sätta igång med att storstäda här hemma, plocka, dammsuga, skura golv osv. Om det är nåt som jag verkligen ogillar så är det städning. Men det måste också göras ibland och eftersom jag trivs bäst när det är ordning och reda så är det bara att ta tjuren vid hornen.

Äntligen är solen tillbaka igen så det blev en liten powerwalk imorse. I eftermiddag väntar ett härligt Crossfitpass som jag längtat efter hela veckan!





I ♥ NIKE.

2011-10-19 - 13:50:32



Gjorde en beställning från Nelly nyss i form av nya träningskläder, (ökar träningsmotivationen ännu ett snäpp). Köpte även ett träningslinne + byxor när vi var i Luleå i helgen och jag börjar undra om det är en slump att allt råkar vara från NIKE. När jag tänker efter så kommer nästan alla mina träningskläder från samma märke. Men vad gör väl det när kläderna är snygga? Nästa gång blir det nog i alla fall att köpa nåt från Better Bodies. Grymt snygga kläder där med!



Some time off.

2011-10-18 - 12:44:29

Helgen som gått har varit toppen! Spenderat den i Luleå med nära och kära, gått på 60-års fest, shoppat och bara haft det bra. Nu är det ny vecka igen och jag är fortfarande "ledig". Känns i alla fall som att dagarna går fort, även fast jag inte har något jobb att gå till just nu. Hoppas dock på att jag snart få bege mig ut i Aitik igen, saknar arbetskollegorna och truckarna..

Hur som helst så har jag fått en rejäl träningsmotivation de senaste veckorna, nu är målet att bli mer tränad än någonsin, så det gäller att ligga i. Har börjat ändra kosten lite också, får se om det ger några resultat. Var på spinning igår med syrran, och har även bokat in ett pass idag. Men är lite i valet och kvalet om jag ska köra det idag igen eller om det blir lite hederlig styrketräning istället.

Härnäst ska jag i alla fall kika ner till mor & far en sväng.





It's a good day.

2011-10-12 - 15:00:33

Helgens utstyrsel.


Morgonpromenaden med Julia imorse var som sagt ett bra sätt att starta dagen på, förena nytte med nöje är toppen! Piggnade till ordentligt efter vår runda och har hunnit med en hel del efter det. Städning, handling, posta brev och hämta ut paket från Junkyard. Fick även hem mitt paket från Nelly idag, älskar att beställa därifrån när det inte tar mer är två dagar att få hem kläderna och dessutom levereras till dörren!

Så nu har jag provat både vinterjackan och helgens klänning, vilka båda var kanonfina! Däremot beställde jag ett par pumps också, men de åker tyvärr tillbaka då de var för små. Lite synd, men får försöka hitta ett par finskor i Luleå innan kalaset på lördag.

Ska snart sätta igång med att laga köttbullar, hemmagjorda sådana. I eftermiddag blir det kanske en sväng förbi kära mormor och ikväll tänker jag bänka mig framför Bonde söker fru.

Spinningpasset igår var för övrigt helt kanon, att jag inte tagit mig dit förut fattar jag inte! Trodde jag skulle bli helt slut efteråt, men tog det lugnt i början för att inte ta ut mig och även efter passet hade jag energi över. Vi stannade även på Corepasset efteråt som kändes i magen kan jag säga. Blir garanterat många fler spinningpass framöver!


Spinningpass står på agendan.

2011-10-11 - 16:56:07

Ska snart bege mig på mitt första spinningpass, ever. Hade tänkt gå för redan ett år sedan, men konditionsträning hör inte till min favoritträning så det har helt enkelt inte blivit av innan. Men nu när jag testat på lite olika träningsformer, senast Crossfit som jag även ska på denna vecka, så tänkte jag att det var dags att ge spinningen en chans.

Idag har jag varit på stan med systeryster en sväng. Hittade ett nagellack, läppglans och en ny mössa. Efter shoppingen tog vi en fika med Sara på Alla Tiders, vilket var riktigt trevligt! Måste börja gå ut och fika oftare, finns så många mysiga caféer i stan nu.

Ska  ta och svidda om till träningskläder nu och vänta på att syrran plockar upp mig. Imorgon väntar en morgonprommis med Julia, blir nog en kanonstart på dagen!



I fell in love with this.

2011-10-07 - 12:30:07



Såja, efter några dagars intensivt sökande efter den rätta vinterjackan så tror jag att jag funnit den nu. Hittade den på Junkyard imorse och tvekade inte med att beställa. Hoppas bara den passar!



Vintern står för dörren.

2011-10-07 - 09:33:54



Åh, vad underbart det kändes att få vakna upp till snö istället för regn! Längtar efter vintern och allt som hör till. Snö i mängder, skoter, snowboardåkning, varma vinterkläder, jul, nyår.. Måste ge mig ut på jakt efter en ny vinterjacka, känns som det börjar bli aktuellt nu.

Igår testade jag på Crossfit för första gången och jag måste erkänna att det var riktigt svettigt, vilket härligt pass! Var mamma som drog med mig dit, och det tackar jag för! Lätt att jag ska gå igen.

Fredag idag och dagens planer är lite oklara. Nu på förmiddagen blir det vardagssysslor och så en fika med finaste Carolin, ikväll står det mellan vinkväll eller Idol.. Vi får se, det blir nog en bra fredag i vilket fall!



Ay ay ay, let it rain over me.

2011-10-05 - 10:48:37

Åh vad jag är sugen på partaj! Var sjukt länge sen nu känns det som, och helgen som varit med oktoberfestival och allt så har man såklart jobbat 12 timmars. Men är riktigt nöjd med min nattvecka och jobbet går alltid först. Nu är det i alla fall ledigvecka och som vanligt vill man alltid hinna med så mycket som möjligt när man är ledig.

I helgen blir det en efterlängtad resa till Haparanda för spa och övernattning på Cape East, IKEA shopping och en sväng till Finland. Eftersom vi åker först på lördag morgon så finns det vissa planer på utgång nu på fredag.. Men vi får se. Nästa helg väntar i alla fall 60 års firande i Luleå, så det händer lite roliga saker den närmsta tiden.

Verkar dock inte bli nåt jobb för mig nästa vecka, så jag håller tummar och tår för att jag får jobba em-veckan istället. Får se det som lite extra ledigt helt enkelt!

Idag ska jag greja på med lite vardagliga saker här hemma som tvätt och städning. Men det måste också göras nån gång. Trevlig onsdag på er!