Time to party!

2010-04-30 - 07:59:30

Valborgsfirande!

Oj, vad fort tiden går när man jobbar. Känns som jag bara hunnit hem efter jobbet, lagat mat, uträttat nåt litet ärende och så har det varit kväll igen. Men det börjar flyta på rätt bra nu, lär mig mer och mer för varje dag. Även idag ska jag och jobba, 9.00 - 18.15. Något som känns skönt är att jag har 1 timmes lunch när jag jobbar så länge, känns som rena lyxen när jag förut haft lunch på ca 15 min på mitt gamla jobb.

När skiftet är över idag blir det hem och slänga sig i duschen, bjuda över syrran och förfesta lite. Sedan bär det som sagt av till Olles för att avnjuta Skaburbian! Även Tommy var sugen på att hänga med, så vi får se. Hade varit nice att ha med sig älsklingen på krogen, sällan det händer :P

Nåja, nu ska jag gå och göra mig fin till jobbet!


Nybörjare.

2010-04-28 - 08:09:32

Good morning!
Har tagit en lång sovmorgon med Tommy och snoozat sen halv sju. Men nu är jag uppe och brygger kaffe, ska infinna mig på det nya jobbet klockan nio. Har fortfarande bredvidgång men idag ska jag lära mig lite andra arbetsuppgifter. Gick bra igår, även om det är rätt mycket som ska in i huvudet när allting är nytt. Hoppas på att jag får jobba hela sommaren, känns riktigt bra att jobba igen efter många månaders arbetslöshet.

Nu är det inte heller många dagar kvar till Stockholmresan - Lady Gaga med Carolin, och inte heller så länge kvar till Rhodos. Ska bli så skönt att få byta miljö för att tag och bara koppla av! Dessutom väntas lite valborgsfirande i helgen då Skaburbian kommer till O'learys, me like!





Dundret tripp.

2010-04-25 - 08:13:18


Igår kväll for vi upp på Dundret med syrran och Dan för att busa lite med Baloo. Släppte lös honom  en stund så han fick kuta järnet!

Idag blir det en promenix och årets första mjukglass med Anna. :)


Uppe före sju en lördagmorgon.

2010-04-24 - 08:34:40

Är det normalt att vakna klockan 7 av sig själv en lördagmorgon och dessutom vara pigg? Skulle inte tro det. Men det var precis det som hände mig imorse och här sitter jag, har precis ätit en god frukost och tänkte ladda upp lite bilder som jag fotat med nykameran igår. Det lär ju ta ytterligare några timmar innan Tommy vaknar till liv, så då kan jag lika gärna nörda ner mig i photoshop nån timme!

Igår kväll tog jag och syrran en sistersnight och åt vattenmelon + jordgubbar med glass! Kunde inte blir mer sommarkänsla, mums!


Dear friday.

2010-04-23 - 13:06:00

Det är nåt speciellt med fredagar, de har som det där lilla extra!
Idag är en sådan fredag, jag har fått mitt spel Little Big Planet, hämtat ut min Canon G11 och pricken över i:et är att det ser ljust ut vad gäller sommarjobb för mig! Det om något är lycka :) Ska på bredvidgång på tisdag, ska bli så spännande. Jag längtar!

Planerna för idag är att nöta PS3, börja fota med min nya kamera så fort batteriet laddat färdigt och sen kanske umgås med min kära syster. Idag är jag lycklig :)



Saknad.

2010-04-22 - 20:44:27

Lyssnar på Crossroads med Tracey Chapman och kan inte låta bli att bli lite sentimental. Den låten spelades flitigt sommaren 2009. Låtar jag lyssnar mycket på under en period blir alltid känslomässiga för mig. Jag känner saknad, lyckorus, spänning, krossade hjärtan, festande och äventyr när jag ser tillbaka. Det var en omtumlande sommar, med ups and downs som avlöste varandra.

Det som jag saknar allra mest med förra sommaren är en speciell vän, en stjärna, som jag en dag hoppas ha minst lika kul med som vi alltid haft.



Årets första cykeltur.

2010-04-21 - 13:31:15

Idag har jag invigt cykeln för i år! Det kändes riktigt skönt nu när marken är bar och vinden fläktar. Kommer ihåg när jag var liten och jag och mina syskon alltid fick ta fram cyklarna första maj, vilken lycka! Kunde längta i veckor tills premiärdagen, det var tider det :)

Har varit på gymmet imorse men motivationen var rätt låg nu när jag inte får träna det jag tycker allra bäst om, nämligen överkroppen. Vill att min axelslitning ska läka så fort som möjligt så jag får börja hårdträna igen!

Idag har även mina spanskaböcker trillat ner i brevlådan. Har börjat läsa lite och nu först förstår jag hur mycket jag har saknat att läsa språk! Valde helt klart rätt program på gymnasiet ur det syftet, trots att jag ibland önskar att jag hade gått ett yrkesförberedande program istället...



Canon Powershot G11 beställd!

2010-04-20 - 16:58:49


Den här gobiten väntar jag mig hem i veckan! Har länge velat köpa en ny kamera så idag tog jag mod till mig och beställde Canon Powershot G11. Nöjd som få, hoppas kameran motsvarar mina förväntningar bara ;)


Slitningsskada + Little Big Planet.

2010-04-19 - 11:03:18

Var förbi vårdcentralen imorse för att kolla upp min axel som jag skadade på Dundret förra helgen. Det visade sig att jag fått en slitningsskada och inte bör överanstränga axeln, dvs inte styrketräna på några veckor(!). Så blir det gymmet är det mage och benträning som gäller. Men jag måste ändå röra på axeln normalt så jag inte får sekundära skador. Är i alla fall glad att det inte var allvarligare än så men visst känns det snopet med träningen, jag som ville ge gärnet nu innan utlandsresan. Jag får börja promenera mer istället.

Helgen som gått har varit riktigt härlig. I lördags for vi till syrran och Dans stuga i Tjotti där även mamma, pappa och brorsan var och hälsade på. Vi grillade, körde skoter och solade i finvädret. Framåt eftermiddagen for vi till lägenheten för att nöta PS3 spel, var faktiskt riktigt grym på Need for Speed om jag får säga det själv ;) Jag som aldrig annars varit speciellt duktig på bilspel. Kul var det iaf! På kvällen satt vi och nötte demot till Little Big Planet och åt Ben&Jerry's! Fick mersmak för spelet så nu har beställt hem det. Igår har vi mest bara slöat, kollat film, ätit hämtmat och nött lite tvspel.



Oh, happy day!

2010-04-16 - 12:19:30

Åh vilken härlig fredag det är idag! Solen skiner ute, humöret är på topp och saker som varit oklara ser ut att ordna upp sig. Jag hållar tummar och tår att det blir som jag hoppas på :)

Klev upp vid sju imorse och har sedan dess hunnit träna, duscha, besöka arbetsförmedlingen och handla. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen, kanske fara förbi mor och far och hälsa på. Var länge sen jag var "hemma" sist. Blir nog en lugn myskväll i alla fall!



Om en månad åker vi till Grekland, längtar!!



Education please.

2010-04-15 - 20:27:36


Nu har jag gjort sista ändringen på studera.nu till hösten. Antingen blir det distans eller tekniskt basår i Luleå, vi får se..


Back to blonde.

2010-04-14 - 13:45:42


Så var man nästan helblond igen efter ett frisörbesök. Känner mig faktiskt lite ovan med såhär blont hår, trots att jag varit blondin i många år nu. Men jag saknar de svarta partierna som jag hade i håret som nu blivit ljusbruna. Kanske blir mörkare igen till hösten, men i sommar är det blont som gäller! ;)


Tränings-pepp låtar.

2010-04-13 - 21:46:48

Har kommit fram till att det finns sjukt bra låtar just nu som passar perfekt till gymmet.


Listar de bästa ;)

Black Eyed Peas - Boom boom pow
David Guetta feat. Kid Cudi - Memories
Jason Derulo - In my head
Jay Sean - Down
Jay Sean - Do you remember
New Boyz - Tie me down
Pitbull & Akon - Shut it down
Taio Cruz - Break your heart




Majblomman 2010.

2010-04-13 - 20:33:35


Dagens goda gärning: köpt majblomman 2010.

Köper den varje år och tycker alla borde köpa den, att skänka en tia för välgörenhet är väl det minsta man kan göra? :)


Flyttat ihop.

2010-04-12 - 21:43:11

Tänkte bara berätta att jag numera är Malmbergsbo och sambo ♥



¡Buenos días!

2010-04-12 - 09:09:43

Sitter med min första kaffekopp och funderar vad jag ska hitta på idag. En långpromenad till Gällivare hade inte varit helt fel, frågan är dock om solen håller sig framme. Hade även behövt vara förbi KomVux och söka in till ett naturvetenskapligt basår. I eftermiddag blir det iaf gymmet med syrran, måste ligga i nu när utlandsresan närmar sig - 5 veckor kvar!

Från det ena till det andra så beställde jag två spanskaböcker igår. Var Lisa som tipsade mig om Spanska på 15 minuter för att hålla uppe språket. Passade även på att beställa boken Spanska ord och uttryck. Nu ska det minsann pluggas spanska!


 


The sweetest dream of them all.

2010-04-11 - 22:08:27


Helgen har varit toppen och veckan likaså. Träffat goda vänner som nuförtiden är bosatta söderut, varit ute och grillat, åkt bräda för sista gången denna säsong och bara myst och kollat film. Återstoden av veckan är att invänta älsklingen för en god natts sömn!

Sweet dreams



Påskbilder.

2010-04-06 - 18:59:34

Älsklingen och jag.

360⁰

Skotertur (snyggaste outfiten).



Tillbaka till vardagen.

2010-04-06 - 12:17:53

Påsken har firats med Tommys släktingar, och vi har hunnit med en hel del! Under långfredagen åkte vi till Kainolasjärvi för att äta påskmiddag, grilla och födelsedagsfira. På kvällen bar det hemåt, men redan på lördag packade vi om för att åka till Käymäjärvi. Där har vi bastat, kört skoter, grillat, ätit gott och bara myst. Den här påsken har nog varit den bästa någonsin, jag längtar redan till nästa år! Laddar upp lite bilder senare :)

Nu när man är tillbaka i vardagen väntar städning, renbäddning och tvättstuga. Ska även förbi Upkin klockan ett för mer information om svetsutbildningen. Lite nervöst men spännande!