121128.

2012-11-28 - 17:12:00

 
 
På söndag är det första advent, så idag har jag julpyntat här hemma.
 
Imorgon åker jag och mitt skiftlag iväg på en APT resa till Luleå och Boden och avrundar kvällen på Western Farm med julbord och show. Kommer bli riktigt kul! Är tillbaka på fredag igen och till helgen får jag nog besök av finaste Cissi. :)
 

STHLM ♥ SHM.

2012-11-27 - 09:47:00

 
 
Har upplevt några av de bästa dagarna i mitt liv denna helg. Min och Annas Stockholmsresa blev något alldeles extra! Började helgen med Swedish House Mafia konsert på fredagen, shopping + utgång på Sturecompagniet på lördagen och lite shopping + fika på söndagen. Önskar att vi hade haft mer tid för helgen gick verkligen i rasande fart. Men många fina minnen blev det och vi har redan börjat planera för kommande resor och upptåg. Tack gumman för en helt underbar helg! ♥
 
 
 

Dagen med stort D.

2012-11-23 - 05:34:00

Tidig morgon, sen kväll lär det bli. Sitter och väntar på flyget som ska ta mig till huvudstaden.

Swedish House Mafia ikväll! ❤


Wednesday.

2012-11-21 - 21:25:00

Så börjar även denna dag lida mot sitt slut. Har varit en effektiv onsdag. Hunnit tvätta ett gäng kläder, handlat, ätit middag med syrran, Jocke och Alex och så har jag kopplat in Com Hem modemet så jag äntligen har internet! Känns så härligt att allting börjar falla på plats nu.

Imorgon ska jag fortsätta greja i lägenheten, sen måste jag packa och förbereda inför helgens resa till huvudstaden och den efterlängtade SHM konserten. Kan inte fatta att det nu bara är två dagar tills jag och Anna står där i Friends Arena och troligtvis kommer uppleva den bästa konserten på länge. Bara att få tillbringa helgen med en av mina närmaste är guldvärt!

 
 

...

2012-11-21 - 15:03:04


121120.

2012-11-20 - 08:28:18

God morgon!
Ska snart bege mig till fysion för ett morgonpass. Nu när jag har flyttat bor jag bara några meter ifrån gymmet, så dåliga ursäkter för att slippa träna duger inte längre. Gäller bara att hålla uppe motivationen så är ju träning faktiskt bland det bästa som finns!

Väntar ännu på att få internet till lägenheten, att surfa på mobilen är inte direkt världsklass men det duger gott och väl tills dess. Vad skulle man gjort utan sin iPhone liksom? ;)


Feels like home.

2012-11-18 - 16:41:59

Börjar få ordning här i lägenheten, lite småfix kvar bara men så gott som färdigt. Känner mig redan som hemma.

Igår blev det en riktig tjejkväll med syrran och Hanna. Vi bakade både morotskaka och chokladbollar och spelade lite sällskapsspel. När de hade farit hem kurade jag ihop mig i soffan och kikade på Sommaren med Göran. Lyckad lördag med andra ord!

Idag har jag bara myst här hemma, kollat Så mycket bättre, tagit en lång dusch och bara varit. Laddar energi för en ny vecka med nya upptåg!


It's been a while.

2012-11-11 - 21:40:00

 
 
Så var det äntligen ledigvecka och även om jag älskar mitt jobb så har jag väntat på den här ledigveckan lite extra. Det händer mycket just nu, inte minst i och med flytten och tiden har inte riktigt räckt till alla gånger. Så nu i veckan ska jag först och främst färdigställa flytten till min alldeles egen lya och några ärenden ska göras. Tänkte även spendera lite kvalitetstid med nära och kära som jag saknat under dessa intensiva veckor ♥