Days go by.

2011-06-28 - 19:09:12

Det närmar sig juli och det känns som första delen av sommaren har rusat iväg. Midsommarhelgen firades i Käymäjärvi med god mat och mycket folk, dans runt midsommarstången och sena nätter. Har varit lite svårt att ställa om till förmiddag den här veckan så ska försöka komma i säng tidigt ikväll. Skönt med en kort vecka nu när sommarvicket dragit igång på riktigt!

Efter jobbet idag blev det en långpromenad med Carolin och Maja, knallade upp till Kilen och tillbaka. Skönt med lite välbehövlig friskluft. Verkar bli varmt större delen av veckan så ska försöka passa på att vara ute i solen och ta vara på soltimmarna här uppe. Nu blir det duschen och sen inväntar jag John Blund!



Från hjärtat.

2011-06-20 - 17:30:33




Åh, vad jag känner mig lyckligt lottad! Har så fin familj och vänner, en underbar pojkvän och ett jobb som jag stormtrivs med. Tack alla ni som förgyller min vardag ♥ Lycka.



Hej ledigvecka!

2011-06-20 - 15:02:10

Nattveckan har verkligen gått fort och nu är det ledigvecka. Efter sista skiftet for vi och fikade på Vetehatten imorse, trevligt! Vaknade vid ett idag och nu är jag lite småseg, det känns att man jobbat 12-timmars i helg. Det blev visst att köra stortruck igår, så nu är jag utbildad på 795an! Var inte alls så svårt att köra den, man får bara vara lite mer uppmärksam.

Planerna för denna måndag är inte så många, ska tvätta kläder, återhämta mig från jobbveckan och åka och handla lite senare. Ikväll lutar det åt en filmkväll med tanke på vädret!


Hej hå, till gruvan vi gå...

2011-06-18 - 14:08:58

793:an och 795:an.


Blir nog inte att köra 795:orna i helgen, han som skulle instruerat mig har semester. Men kommer säkert ett annat tillfälle under sommaren. Idag jobbar jag 18.00-6.00 och likaså imorgon, de tyngsta skiften. Men det brukar gå bra, tiden rullar på när man sitter i trucken.

Snart ledigvecka,
har redan planerat mycket som ska hinnas med då. Till midsommar åker vi ju till Käymäjärvi, hoppas vädret blir lika fint som förra året! Tog mitt första dopp där i fjol, så får se om det blir samma visa i år.

Nu ska jag ta och göra lite nytta här innan jobbet.


Planerat en miniweekend.

2011-06-17 - 15:17:09



Igår beställde jag ett par nya Ray Ban brillor, då jag tappat mina från Cypern på jobbet. Har aldrig lagt någon större peng på solbrillor, men blev så kär i dessa så nu när mina försvann ville jag inte vara utan dem!

Har även bokat en resa till Stockholm igår, så den 12-15 juli befinner vi oss i huvudstaden för shopping, Gröna Lund och uteserveringar! Blir som en miniweekend men man får passa på att resa under ledigveckorna när jag inte har någon semester i sommar.

I helgen verkar det som att jag kommer få köra stortruckarna, det ska bli riktigt spännande! Men självklart är jag lite nervös också, de är ju något större än våra kära 793or.



Flow.

2011-06-16 - 16:41:18

Snart halvvägs in i nattveckan och det är inte alls tokigt att jobba natt! Än så länge har jag inte varit trött alls, så hoppas det håller i sig veckan ut.

Igår var jag och hälsade på i Nilivaara hos Sandra där hon och hennes kille köpt hus. Så mysigt, fint hus och underbar trädgård. Blev bjuden på hamburgare och efter det passade vi på att äta jordgubbar med glass i solskenet. Fick även en liten rundtur i byn eftersom det var första gången jag var där.

Idag har jag varit ner på stan en sväng och köpt lite nya sminkprodukter. Härnäst ska jag kila iväg och äta mjukglass med syrran och Madde!




Natt i gruvan.

2011-06-14 - 17:30:21


Så var första nattskiftet avklarat, 6 nätter kvar till ledigvecka. Har gått bra att köra igår, blev inte alls trött och har dessutom kunnat sova bra idag. Så nu är jag laddad inför kvällen! Härnäst väntar en middag hos svärföräldrarna.



Tonight, give me everything tonight.

2011-06-13 - 09:26:10

God morgon!

Har vaknat redan sju imorse och det kanske inte är det bästa när man ska jobba natt. Men ska försöka ta en tupplur under dagen så jag inte är som en zombie inatt! Blir nog en lugn dag för övrigt, är nytatuerad igen och vill inte anstränga mig alltför mycket då. Måste i alla fall och handla lite, packa upp från helgen och kanske hälsa på hemma hos m&p.

Helgen har varit toppen! Bott hos Tommys småkusiner och busat för fulla muggar. Under lördagen for vi in till Luleå för att shoppa och gå på uteservering, vädret var kanon! Blev grillning framåt kvällen och igår färdigställde Fedja min tatuering. Han är dock sugen på att göra en helsleeve på mig och kanske bygga ut min fågel, vilket låter lockande... We'll see, we'll see. Innan vi for hem igår blev vi bjudna på middag hos Tommys moster och Stefan där det också hann liras lite tvspel med Sara.

Blev en del shopping, men mest kläder för min del. Tommy däremot köpte en vit iPhone 4. Snacka om att jag blev avis! Var ju tänkt att jag skulle köpa en först, inte han. Men jag får snällt vänta till nästa månad, om nu inte lönen den här månaden får för sig att överraska mig!




Dear wednesday.

2011-06-08 - 12:08:23


Har nyss kommit hem från frissan med nyklippt och nyfärgat hår. Känns toppen! Nu ska väl håret klara sig hela sommaren med sol och bad och allt som hör till.

Fick ett glädjande samtal idag, jag får jobba hela nattveckan som kommer! Har saknat truckkörningen under de två "ledigveckor" jag haft så det ska bli härligt att sätta sig i trucken igen.

En sak som dock inte känns så roligt är att jag har tappat lukt och smaksinnet! Detta på grund av min envisa influensa och en väldigt täppt näsa senaste dagarna. Känner bara ifall nånting är surt, salt, sött eller beskt men inget annat. Kanske är nu man ska passa på att enbart leva på broccoli och spenat? Nämen skämt och sido, det är lite läskigt att inte ha något smaksinne. Trodde aldrig det skulle kännas som natt och dag bara för att man inte känner smaken av det man äter och dricker. Hoppas dock på att det kommer tillbaka snarast!

Nu ska jag kila iväg på Konsum och hämta ut mina baggyjeans - spännande!


Sunlight.

2011-06-06 - 08:53:19

Så var man hemma igen efter en helg i stugan. Igår kväll blev det grillfest och det var riktigt skoj! Höll mig nykter hela kvällen då jag fortfarande är förkyld (efter 4 veckor!) men hade minst lika kul för det. Håller tummar och tår för att jag får jobba natt nästa vecka med ettan. Den här veckan tänkte jag lägga i en högre växel och hinna med en hel del.

Tisdag blir det tvättstuga, ärenden på stan och storhandling
Onsdag har jag frissatid och på kvällen lockar en onsdagspub med syrran och co
Torsdag blir det att bjuda m&p på middag
Fredag har jag tatueringstid och drar till Luleå över helgen

Idag tänkte jag faktiskt bara ladda batterierna ytterligare och bege mig hem till m&p för att sola på altanen. Verkar bli en fin dag med uppemot 18 grader, alltid något!



Sometimes I just can't help it.

2011-06-02 - 16:53:14


Det blev lite shopping idag. Nätshopping. Har förälskat mig i dessa skor från nelly och nu när de äntligen fanns i min storlek ville jag inte vänta! Om de nu passar så blir de perfekta för sommarens alla festligheter.

Sen letar jag ju ständigt efter nya baggyjeans. Hade kunnat köpa hur många som helst om jag bara haft möjlighet! Hur som helst så fastnade jag för dessa från Humör. Är ju killjeans egentligen så får se om jag kan ha dem, håller tummarna i alla fall.




Skålat in sommaren!

2011-06-02 - 14:54:27



Igår blev det alltså onsdagspub (och nattklubb) med Sandra och Carolin. Lite av en spontan utgång men jag hade så sjukt kul igår! Tackar mina tjejor för det!! Det var mycket folk ute också. Men det kändes mer som en fredag/lördag eftersom det är röd dag idag. Kändes också som att det var insparken på sommaren 2011!

Idag blir en lugn dag, ska ta igen mig från gårdagen och greja på här hemma. Har kikat gårdagens Big Brother imorse och jag måste erkänna att jag kommer sakna bb när det tar slut! Har varit kvällsnöjet i så många veckor nu. Menmen, nu när sommaren är här så finns det ju så mycket annat att underhålla kvällarna med.

Imorgon drar vi till byn, sen på söndag när vi kommer hem igen blir det grillfest med skiftlaget i Aitik. Ska bli riktigt kul!



Tjejkväll.

2011-06-01 - 18:58:53

Ikväll blir det att umgås med brudarna, ta ett glas vin och snacka tjejsnack. Blir nog en sväng på krogen sen också, svårt att motstå när solen strålar ute och sommaren knackar på dörren!