Who's gonna save the world tonight?

2012-06-29 - 09:48:25

Ska ge mig iväg till gymmet nu för att plåga axlar och biceps, men även magen ska få sig en genomkörare.

Efter lunch kommer världens bästa Cissi hit som stannar hela helgen, och då blir det marknad, cider och party som gäller! Är så taggad!! Får se om vi tar oss till Kiruna på lördag eventuellt, annars får Gällivare hålla ställningarna i helg. Blir nog bra vilket som, när sällskapet är bäst kan det inte bli annat än succé!

Trevlig helg på er!

Let's make it happen.

2012-06-28 - 22:09:02




It’s not about what you’ve done
It’s about what you doing
It’s all about where you going
No matter where you’ve been



Que sera sera.

2012-06-28 - 18:04:19



Är ledig denna vecka men hjärnan går ändå på högvarv. Vad ska jag göra till hösten? Den ständigt återkommande frågan som bara snurrar runt i skallen på mig just nu. Har så många idéer, drömmar och planer och det känns omöjligt att komma fram till EN av dessa. Bartenderutbildning, reseledare, jobba eller studera utomlands eller bara resa? Önskar det hade funnits nån där som hade kunnat visa mig vägen.

Men det är bara jag som kan ta det slutgiltiga beslutet och det skrämmer mig lite. Finns det ingen där ute som har precis samma planer som jag och bara kan haka på? Hade varit så mycket enklare då, känns det som.


Dagens visdomsord:
Que sera sera.
-What will be, will be.



Nyfriserad.

2012-06-28 - 11:39:13



Hemkommen från frissan och lika nöjd som alltid! Har börjat fundera på det där med att fixa håret om det nu blir så att jag ger mig ut i världen ett tag. Hur ska jag klara mig utan min frisör?! Kommer kännas konstigt att gå till någon annan när jag de senaste 5 åren gått till en och samma. Nåja, brist på duktiga frisörer lär det ju inte vara runt om i värden i alla fall!

Snart tänkte jag bege mig till min kära mormor och göra lite nytta. Men om jag känner henne rätt så kommer vi nog fika/spela spel under hälften av tiden i alla fall! I eftermiddag tänkte jag agera kock och bjuda familjen på en tonfiskgratäng och ikväll är jag faktiskt sugen på att åka upp till Toppstugan och ta en fika..


New in.

2012-06-27 - 20:39:08



Har fått en liten hang up på bikinis. Det här är senaste tillskotten! Älskar Nellys bikinis, hade kunnat köpa alla, haha. Neon is the shit, kommer passa perfekt i slutet av sommaren när man fått sig en liten bränna :)



Me & Johnny.

2012-06-26 - 21:25:30



Nu ska jag snart krypa ner under täcket i mitt favvolinne med Johnny Cash. Blir en tidig kväll med andra ord. Imorgon väntar lite ärenden på förmiddagen, ett gympass och så blir det födelsedagsfirande av farsan som fyller år.

Nighty night!

Kvällsprommis

2012-06-26 - 18:29:26

Jag som annars inte är ett fan utav tisdagar får nog ta och ändra mig lite. Den här tisdagen har varit helt underbar! Många bra samtal, planer och upptåg som kommer sträcka sig långt in på året har börjat gro idag.

Närmast blir utgång nu till helgen, kanske en sväng till Kirunafestivalen och så den årliga sommarmarknaden förstås!

Nu väntar en kvällsprommis med Julia och Svante :)

 

 


Swedish House Mafia i november!!

2012-06-25 - 10:35:34



Jag är LYCKLIG nu!!
Har kommit över två biljetter till Swedish House Mafia i november, det kommer bli grymt!!!


To say goodbye.

2012-06-23 - 19:41:28


Sommarvärme!

2012-06-23 - 13:26:51

 

Sådärja, då börjar det likna sommar även i Gällivare. Började dagen med en powerwalk och nu steks det i bikini på altanen hela dagen. Kan inte bli mycket bättre ;)

 


Glad midsommar!

2012-06-22 - 23:23:48



Så börjar midsommarafton lida mot sitt slut och det har varit en riktigt trevlig sådan.

Började dagen med en förmiddagsprommis med Julia, sedan har jag ägnat resten av midsommarafton till att umgås med nära och kära


Sunlight in my heart.

2012-06-21 - 09:41:10

Äntligen skiner solen för första gången sen jag kommit hem från resan! Är dock lite molnigt och inte supervarmt, men sol är alltid sol ;)

Dagens planer är att ta en fika med Julia nu på förmiddagen, sen blir det lite efterlängtad träning och så ska jag städa och kanske ta en promenad om vädret håller i sig.

Har sjukt mycket energi idag så det känns som att det blir en bra torsdag! Imorgon är det midsommarafton och planerna är fortfarande lite oklara. Antingen blir det en lugn midsommarhelg hemma med god mat och gott sällskap, eller så blir det att dra iväg över helgen för midsommarpartaj! Får se vad som händer helt enkelt :)



Save the world ♥

2012-06-20 - 21:39:15




Into the streets, we're coming down
We never sleep, never get tired
Through urban fields, and suburban life

Turn the crowd up now, we'll never back down
Shoot down a skyline, watch it in primetime
Turn up the love now, listen up now, turn up the love

Who's gonna save the world tonight?
Who's gonna bring you back to life?
We're gonna make it, you and I
We're gonna save the world tonight

We're far from home, it's for the better
What we dream, it's all that matters
We're on our way, united


Turn the crowd up now, We'll never back down
Shoot down a skyline, watch it in primetime
Turn up the love now, listen up now, turn up the love

Who's gonna save the world tonight?
Who's gonna bring you back to life?
We're gonna make it, you and I
We're gonna save the world tonight




Vill ut i världen.

2012-06-20 - 17:38:02

Typ nu, nu, nu!!

Har börjat kolla upp hur jag ska ta mig iväg och om man åker iväg och jobbar kanske det kan vara smart att gå nån typ av bartenderutbildning till att börja med. Är även sugen på att utbilda mig till reseledare, men då krävs det mer och man måste jobba med det under en säsong på några månader. Med andra ord vara ganska säker på det innan man söker och om man ens blir antagen.

Känns som detta är mitt kall nu, att äntligen ge mig ut på egna äventyr! Vill ju helst inte åka själv, men har blivit inspirerad av att göra det ifall jag inte lyckas få med mig någon. Hmm.. mycket att fundera på. Det känns lite som det är nu eller aldrig (till hösten).

Jag bara måste ge mig iväg, time is running...




Times are changing.

2012-06-20 - 10:44:37

Hemkommen från Cypern i måndags och nu börjar det äntligen kännas som jag har landat. Landat i vardagen som aldrig mer kommer bli sig lik, känns det som.

Veckan som jag spenderade på Cypern med syrran har varit en av de bästa veckorna i mitt liv! Vi har hunnit med mycket, förutom sol och bad, party i Ayia Napa, god mat och shopping så blev det även en konsert med Steve Angello från Swedish House Mafia. Bland det häfigaste någonsin! Stämningen på en strand bland många tusen andra partyglada människor, hoppandes till musik i världsklass är svårt att slå!

Träffade även en person där som gjort stora intryck på mig och verkligen fått mig att öppna ögonen. Det är helt sjukt egentligen hur man bara genom att möta andra människor kan få en helt annan syn på livet. Känns som att just det där mötet den kvällen var viktigt för mig och min framtid.

Så vad är planen nu? Jobba och njuta av den Svenska sommaren. Sen ska jag, som jag velat i åratal, ge mig ut i världen och uppleva nya saker, nya platser och träffa nya människor. Times are changing...





När man har tråkigt...

2012-06-07 - 20:22:23


Beställer man kläder och så blir allt lite roligare igen ;)
Fastnade för dessa linnen från Eivy. Ni hittar dem på junkyard.se.



Bakisdag och cupcakesbakande.

2012-06-07 - 16:45:06

Jag igår.

Halloj!
Det blev ingen Crossfit idag. Inget gympass heller för den delen. Anledningen är att jag hade en riktigt trevlig kväll igår med arbetskompisarna och var inte hemma förrän på morgonkvisten. Det blev en och annan cider under gårdagen också så det fick bli en bakisdag idag.

Jag har ändå lyckats slänga ihop ett gäng cupcakes till morgondagens studentfirande, så någon nytta har jag i alla fall gjort denna torsdag! Imorgon däremot blir det ett tidigt gympass innan jag ska och kika på studenterna och fira brorsans student! :)



 


Hej träningsvärk!

2012-06-06 - 09:16:28



Vaknade upp för en stund sen och konstaterade att gårdagens gympass gjort sitt! Träningsvärken sitter som ett smäck och det känns som jag knappt orkar bära något över axelhöjd idag. Dessutom gav gårdagens pass ny härlig energi! Imorgon lutar det åt ett crossfitpass eller så blir det gymmet igen.

Idag är det Sveriges nationaldag och det är väl inget jag direkt brukar fira. Men ikväll ska jag ut med några arbetskompisar och käka middag, så ett litet firande blir det ändå denna dag.


Speechless.

2012-06-04 - 23:03:08


Big Brother finalen ikväll!

2012-06-03 - 20:59:39



Foto: TV11


Ska snart bänka mig framför Big Brother finalen! Och jag hoppas att.. Amandus vinner! Men jag tycker alla är värdiga vinnare. Kan inte fatta att denna säsong går mot sitt slut, vill ju se mer!! BB nörd som man är ;)

Stronger.

2012-06-02 - 09:25:18



Igår körde jag mitt första gympass efter Fitnessfighten, blev rygg, biceps och mage. Och idag känns det kan jag lova! Mina armar värker och igår trodde jag ryggen hade åkt på stryk. Visserligen körde jag på till 110 % för att jag hade så mycket energi och järnvilja, men jag tror det blir att ta det lite lugnare framöver så jag inte stäcker mig på något vis. Men att öka vikterna och känna att styrkan ännu finns där, det är en oslagbar känsla!

Idag blir det dock en lugn dag. Ska förbi mormor nu på förmiddagen och hjälpa till lite, eventuellt blir ett ett parti fia också om jag känner henne rätt! Sen blir det tacomiddag ikväll och kanske nån film på det.

Nobody said it was easy..

2012-06-01 - 23:13:12

Come up to meet you
Tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you
Tell you I need you
Tell you I set you apart

Tell me your secrets
And ask me your questions
Oh let's go back to the start
Running in circles; coming up tails
Heads on a silence apart

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

I was just guessing at numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science; science and progress
Do not speak as loud as my heart

Tell me you love me
Come back and haunt me
Oh and I rush to the start
Running in circles, chasing our tails
Coming back as we are

Nobody said it was easy
Oh it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard
I'm going back to the start



I miss you
more than words can say

Fitnessfighten avklarad: CHECK!

2012-06-01 - 10:00:51

Så var man äntligen i mål!! Efter en hel månads slitande och kämpande är nu Fitnessfighten avklarad. Det känns grymt skönt måste jag säga! Det har varit tungt, peppande, smärtsamt men otroligt roligt och givande. Har lärt mig mycket om min kropp den senaste månaden, att man verkligen kan pusha sig till att orka lite till. Ångrar inte en sekund att jag anmälde mig.

När jag gick med i Fitnessfighten hade jag dessutom en "gammal skada" i bröstmuskeln och jag var rädd att det skulle sabba för mig, hade inte kunnat träna överkroppen ordentligt sen skadan uppkom. Men nu, efter 30 dagars träning är skadan som bortblåst! Det är helt otroligt vad träning kan göra för kroppen.

Träning i kombination med bra kost skulle jag vilja tillägga. För visst gör kosten sitt! Första två veckorna följde jag kosten slaviskt, men de sista två veckorna la jag till lite mer kalorier och kolhydrater, just för att min kropp behövde det. Att jag dessutom fuskat lite på vägen kan idag kännas onödigt, men samtidigt inget jag ångrar. För resultaten de kom ändå, om än inte storslaget så räcker gott och väl för mig!


RESULTAT: Start / Mål
Vikt: 51 kg / 49,8 kg (-1,2 kg)
Vilopuls: 58 / 54 (-4 slag/min)
Midja: 67 cm /64,5 cm (-2,5 cm)
Runt naveln: 70 cm /66,5 cm (-3,5 cm)
Bröst: 86 cm / 84 cm (-2 cm)
Rumpa: 87,5 cm / 85,5 cm (-2 cm)