Breakfast at saturday.

2010-10-23 - 11:46:34

 

Lördag förmiddag och jag sitter fortfarande i morgonrock. Älskar när man får dra sig i sängen, kliva upp senare och äta en god frukost och bara slappa. Idag är en sådan dag då jag kan slöa lite extra eftersom jag är förkyld.

Men inte tillräckligt för att ställa in kvällens galej, ska nämnligen ut med Carolin på O'learys! Har inte varit där sedan i maj så det kommer bli kanon! Förfest, krogen, kanske eftersväng också? Vi får se.. Känner mig i alla fall sjukt taggad!

Days to remember.

2010-10-18 - 20:02:17

Ännu en underbar helg har passerat och det har inhandlats både kläder och inredning i Luleå. Sushimiddagen i lördags var suberb, sällskapet har varit toppen och busungarna likaså! När vi inte har ränt på stan så har det varit lek non stop. Kurragömma bakom dörrar kan bara inte slå fel!

Får se om det blir en till Luleåresa innan jul eller om det blir just efter då vi kanske ska få vara barnvakter.. Ett som är säkert i alla fall är att jag redan längtar tillbaka!



Time.

2010-10-13 - 21:56:18

Salvador Dalí - Time.

Ibland önskar jag att det hade funnits fler timmar på dygnet. Just nu känns det som att tiden rinner ur händerna på en och jag hinner varken med alla måsten eller allt jag vill hitta på. Det hade verkligen inte skadat med en resa långt bort, fylld med avkoppling och nöjen. Men så långt ifrån är det ändå inte, eftersom det lutar åt en Luleåresa över helgen. Vill shoppa nya vinterkläder, umgås med Tommys släktingar och busa med hans småkusiner!

Idag har jag i alla fall hunnit med en hel del och för inte så länge sen var Carolin här på besök. Alltid lika energigivande med lite tjejsnack och att få umgås med vännerna som betyder allra mest!



Tatueringstankar...

2010-10-12 - 20:41:25


Inspiration.


De senaste dagarna har jag gått i tatueringstankar och jag börjar bli grymt sugen på att skaffa mig en tredje. Saknar ljudet från tatueringsnålen och atmosfären som finns i en tatueringsstudio... Det jag måste bestämma mig för är dock motiv, placering och storlek innan jag kan boka tid. Funderar även på vilken studio jag vill gå till. Det lutar nog åt Aeon i Luleå där jag gjorde piratskeppet (blev grymt nöjd!) men hade även varit kul att testa något annat ställe.

Får se, lär nog spåna vidare på tatueringar framöver!


Så kom snön till slut...

2010-10-11 - 19:50:50

Tog en siesta efter middagen och när jag vaknar så snöar det för fullt ute och marken är vit. På ett sätt är det mysigt, och på ett annat sätt jobbigt. Vi har fortfarande sommardäck på bilen och jag ser inte fram emot att köra i snön med dem. Innebär att jag kommer få krypa fram med bilen imorgon när vi ska ha Heta Arbeten på utbildningen.

Helgen som gått har varit toppen! Blev inget öltält trots "oktoberfestivalen" på stan, men det var riktigt skönt att vakna upp och slippa baksmällan istället. Jag och Tommy har umgåtts med syrran och Dan i stort sett hela helgen. Hade en systerkväll under fredagen framför idol och i lördags blev vi bjudna på Lövbiffsgryta med pasta och parmesanost. Avslutade kvällen med monopolspel och Ben&Jerry's och fortsatte med monopol även igår. Synd bara att helgen alltid ska gå i ultrarapid!



Årets mörkaste dag?

2010-10-05 - 18:31:45

Det har varit mörkt sen imorse och det känns verkligen som det hade kunnat vara årets mörkaste dag idag. Ändå är det bara oktober, första snön har inte ens kommit och det är över 9 plusgrader ute. Vädret bidrar i alla fall inte till någon större energi så den här tisdagen håller jag mig inomhus, ska kika någon bra film framåt kvällen och invänta Tommy som jobbar över.

Imorgon väntar TIG svetsning på utbildningen och det är något jag ser fram emot! Har tiggat i drygt en vecka nu och får troligtvis hålla på med det resten av veckan också. Trivs som fisken i vattnet på utbildningen, odet känns verkligen som att den är "rätt i tiden". Ska slänga upp lite bilder därifrån snart, lovar.. ;)



Nytt från Gina Tricot.

2010-10-02 - 15:35:39



De här kläderna från Gina Tricot väntar jag mig hem i brevlådan nästa vecka. Syrran var på besök i torsdags och då passade vi på att beställa från både Gina Tricot och Nelly. Tror det var sista beställningen för mig för ett tag, eftersom jag shoppat en hel del den senaste månaden... Men kläder kan man aldrig få nog av!

I helgen är jag ensam hemma, Tommy har åkt till Kompelusvaara och kommer hem först imorgon kväll. Har planerat in en middag hos mina föräldrar om en timme och ikväll blir det nog att kika en film, mysa och bara koppla av. Trevlig helg på er!