Little things.

2011-03-28 - 17:24:45

Beställt från Nelly.


Nu när våren är här och minusgraderna sakta börjar avta kan man inte göra annat än att le. Det fina vädret ger en massa energi och det känns verkligen att det går mot ljusare tider. Om sex veckor sitter jag förhoppningsvis ett plan ner till Cypern, och vad passar inte bättre än att shoppa lite sommarklänningar tills dess? Föll för dessa två från nelly.com.

Väntar med spänning på ett telefonsamtal som jag hoppas så mycket på, samtidigt som jag vet att telefonsamtalet likaväl kan utebli. Men man kan ju alltid hoppas och det hade varit guldvärt för min sommar. Än så länge vet jag inte hur den kommer se ut över huvud taget. Hoppas dock att jag får sommarjobba någonstans, är ju bara tre veckor kvar av min svetsutbildning och praktik i LK, galet vad tiden går!

Min bil fungerar äntligen som den ska nu, var bara en strömkabel som hade lossnat så det var lätt fixat. Har haft den inne på recond också, så nu är det svårt att slita sig från att fa ut och köra. Gissar att det blir många svängar med den i sommar!

Kärlek.

2011-03-21 - 04:32:18




1,5 år med dig älskling.
Älskar dig Tommy


Time flies.

2011-03-20 - 18:00:53



I veckan har jag blivit bilägare för första gången, min alldeles egna Audi a4. Känns riktigt skönt att ha en egen bil! Måste dock lämna in den på service i veckan då den rycker lite vid gaspådrag, håller tummarna för att det bara är något litet fel.

I fredags blev det utgång med tjejerna, en riktigt trevlig kväll som avslutades med ett krogbesök på O'learys. Kändes som evigheter sen sist, så ska se till att det inte dröjer alltför många helger till nästa gång.

Imorgon är det en speciell dag, jag och älsklingen firar 1,5 år! Ser framemot en mysig morgondag med finmiddag och filmkväll.

Nyponsoppa med glass.

2011-03-13 - 13:07:05




Vaknade upp imorse med halsont och täppt näsa. Typiskt känns det, har varken tid eller lust att vara sjuk. Att jag dessutom var krasslig för någon vecka sen gör det bara mer frusterande. Jag hoppas i alla fall att det inte är någon megaförkylning, ska göra allt för att kurera mig.

Tur att det är söndag idag så man får lov att vara lite sjuk. Har bunkrat upp med nyponsoppa och glass, en klassiker när man var sjuk som liten. Och det hjälper ju faktiskt lite, det lindrar halsen ett tag. 

Trots det fina vädret ute så lutar det åt en riktigt lugn söndag inomhus, ska spela Little Big Planet och vila upp mig inför en ny arbetsvecka imorgon!



Tattoo under progress.

2011-03-09 - 17:45:47



Tatueringen är bara halvfärdig, men jag tänkte ändå slänga upp en bild på den. Satt närmare tre timmar under nålen igår och det tog på krafterna kan jag säga. Gjorde dock felet att inte äta någon lunch innan, och att tatuera sig på tom mage är ingen större hit! Men det gick bra ändå och om två veckor ska jag tillbaka till Luleå.

Jag och Carolin hann med lite shopping under förmiddagen, hittade två linnen på Monki och ett underställ på Intersport. Hade vi haft lite mer tid till att springa i affärer hade jag nog hittat ännu mer, men nu blev det en lite mer ekonomisk shoppingrunda. Hade i alla fall en riktigt trevlig dag i Luleå igår!



PS3 beställt!

2011-03-05 - 14:35:08



Fick ett enormt sug efter att spela tvspel och i synnerhet Little Big Planet, så jag kunde inte låta bli att beställa tvåan av spelet och övertala Tommy att köpa ett nytt PS3. Vi sålde ju vårt galma förra året efter att ha nött lite för mycket tvspel, men nu känns det återigen värt att ha ett PS3 hemma. Förhoppningsvis kommer det redan till veckan.

En annan sak att se framemot är tisdag då jag och Carolin beger oss till Luleå för lite vårshopping och tatuering nr 3. Ska bli så kul att åka iväg och möta våren i Luleå, hoppas på fint väder!

Dagens planer blir lugna och imorgon pyser jag och Tommy till Kompelusvaara för ännu en skotertur och grillning. Trevlig helg!



Time for beauty sleep.

2011-03-05 - 00:23:25



Har svårt att somna trots att jag vaknat 4.00 imorse. Som tur är hör det till ovanlighetens skull, men ska nog ge det ett nytt försök att bege mig in i drömmarnas värld. Nu är det helg i alla fall och det känns underbart! Fredagkvällen har varit helmysig med oxfilémiddag á la Tommy och Galla och en flaska vitt.

Ska krypa till kojs nu, natti natti!


Bilfeber.

2011-03-01 - 20:15:51



Åh jag vill så gärna köpa en bil, helst idag!! Fastnade för en jättefin Audi, men det verkar som den blir dyr att serva så jag får nog slopa den. Känns sådär lagom frustrerande när man letat bil i 3 månader och inte hittar någon pga det ena eller det andra. Tanken var att vi skulle åka och kolla en bil imorgon eftermiddag men nu verkar det inte bli av.

Börjar i alla fall piggna till nu efter att ha varit krasslig några dagar, så imorgon bär det nog av till LK igen. Ska fortsätta med mina spegelhållare, svetsa och finslipa innan de är färdiga.

Ringde Fedja idag och surrade lite om min kommande tatuering, han skulle börja skissa på den snart och det verkar som att den blir riktigt grym. I'm excited!



Om en vecka..

2011-03-01 - 08:54:03

.. ska jag tatuera mig!! Längtar nåt enormt, samtidigt som jag är lite nervös över hur det slutgiltiga motivet kommer att se ut. Placering är i alla fall höger överarm (heter det så?) men motivet väntar jag med att visa tills det sitter på sin plats. Får se om jag behöver mina två sittningar, men tatueringen blir nog rätt stor denna gången med.


Lite inspiration så länge.