Chest to chest, nose to nose, palm to palm, we were always just that close.

2012-10-28 - 08:26:00

God morgon där ute!
Ska snart bege mig till lägenheten för att för sista gången riva tapet innan det ska göras om. Imorgon börjar renoveringen.

Den här veckan har inte varit så händelserik, även om jag fått många sysslor gjorda. Varit lite halvkrasslig och hängig, många tankar som snurrat, men det känns skönt att det äntligen är söndag och imorgon börjar en ny vecka!

Ska jobba förmiddag till veckan och det blir en rätt fartfylld vecka då mycket ska hinnas med. Ska även bestämma mig om det blir en till tatuering när jag och Anna åker till Stockholm, i så fall vad och var måste jag veta innan vi eventuellt kan boka tid om det nu finns några tider kvar.. Mindre än fyra veckor tills vi åker nu. Pepp, pepp!
 
 
Tattooinspo.
 

Emtiness.

2012-10-27 - 18:47:00

 
 

Sometimes you wish to go back in time.

2012-10-26 - 10:26:00

 
Missing someone isn't about how long it's been since you've seen them
or the amount of time since you've talked. It's about that very moment
when you're doing something and wishing they were right there with you...
 

Another day has gone away.

2012-10-25 - 21:13:00

Just nu sitter jag och kollar på tvättmaskiner, vilken som centrifugerar bäst och ändå verkar vara i rätt prisklass. Vilket kvällsnöje, haha. Har nog fastnat för en från Siemens, kapacitet på 5,5 kg och med ylle-/handtvätt. Jaa, för dessa kriterier har jag i alla fall! Eftersom jag hade tvättmaskin i förra lägenheten så känns det lite som ett måste att skaffa det nu också.. För bekvämlighetens skull ;)

I veckan har jag rivit tapeter som aldrig förr och jag säger då det, 3 lager med tapet är inte det lättaste att få ner. Men ett ont måste om det ska bli nytt och fräscht. Längtar så tills allt är färdigt, känns som man bara går och väntar. Ska i alla fall ta och ägna denna helg till lite städning i lägenheten, sen blir det nog lugna puckar resten av helgen.

Words.

2012-10-22 - 13:38:00

Måndag och ledigvecka, idag ska jag till lägenheten och börja riva tapeter. Måste även börja flyttpacka lite smått, gissar att det kommer ta sin tid att få ner alla kläder, skor och grejer i flyttkartonger. Förhoppningsvis får jag börja flytta in i slutet på nästa vecka. Nu är i alla fall målarfärg och tapeter valda och jag tror att det kommer bli riktigt nice!
 
 
 
 

Buenos dias.

2012-10-19 - 12:59:00

God morgon, eller god förmiddag kanske man säger. Har vaknat redan för en timme sen och när man jobbar natt är det lite väl tidigt. Ska försöka sova lite till på eftermiddagen innan nattens skift. Den här arbetsveckan har gått riktigt fort hittills, bara tre längre skift kvar nu.

Igår blev jag äntligen lägenhetsägare och det känns toppen! Dröjer dock ett tag innan jag flyttar in eftersom det ska tapetseras och göras om lite först. Men nästan alla möbler och sånt är redan inhandlat, bara en soffa och lite smågrejer som fattas. Längtar tills jag är på plats i min nya lya!
 

14:e oktober.

2012-10-14 - 22:07:00

Söndag kväll, ska försöka hålla mig vaken ett tag till så jag kan sova lite längre imorgon. Jobbar nämligen natt till veckan.

Igår bar det av till IKEA med syrran, Jocke, Hanna, Alexander och farsan. En mycket lyckad resa där jag hittade allt plus lite till. Mycket som ska inhandlas nu när jag ska flytta, men roligt är det att få bestämma allt själv. Enda dilemmat jag har just nu är vilka tapeter jag ska välja, då det finns en hel uppsjö att välja bland. Men det löser nog sig det med.


Ledigvecka.

2012-10-08 - 20:19:00

Ny vecka, nya tag. Har mycket att hinna med denna ledigvecka, förutom alla vardagliga saker som städning och träning har jag ett viktigt möte inbokat och till helgen en shoppingresa till IKEA. Köplistan är redan lång och när man väl åker till IKEA brukar det sluta med att man hittar mer än man tänkt sig.. Tur att vi åker med syrran och Jockes minivan + släp.

Vaknade tidigt imorse så det blev ett morgonpass på gymmet följt av veckans mathandling. Resten av dagen har jag tvättat kläder för fullt och nu tänkte jag faktiskt mysa ner mig i soffan framför Ensam mamma söker.

 

No time left.

2012-10-05 - 12:25:36

Ska snart kila iväg på jobbet, jobbar eftermiddag och 12-timmars helg så det har inte blivit mycket tid över den här veckan. Har varit fullt upp med olika projekt som dock är väldigt positiva, ska berätta mer om det sen. Äntligen säger jag bara! Nu väntar jobbet, ciao..