Om dagarna vore längre..

2010-06-29 - 14:17:04


Ska snart sätta igång med middagen, blir en tidig sådan för mig. Jobbar eftermiddag idag med start klockan fyra. Har haft fullt upp sen vi kom hem från Käymäjärvi, det skulle gärna ha fått finnas lite fler timmar på dygnet. Antar att jag inte riktigt är van att jobba såhär mycket men jag vänjer mig nog snart.

Idag har jag och Carolin varit på shoppingrunda och jag hittade ett grått linne och en jeansväst. Sen har jag städat i lägenheten och tvättat kläder. Nu blir det att sätta igång med maten. :)


Midsommar.

2010-06-28 - 08:28:08


Har haft en underbar midsommar i Käymäjärvi! Bästa midsommaren någonsin skulle jag vilja säga, med underbara människor, god mat, bastu, fiske och musik.


Idag strålar solen!

2010-06-23 - 07:26:57

Äntligen ser det ut att vara sommar, solen lyser och jag hoppas verkligen den stannar några dagar! Imorgon verkar det dessutom bli varmt. Jag hoppas också på finväder i Käymäjärvi i helgen eftersom det är där vi ska fira midsommar. Vi åker redan imorgon eftermiddag och det ska bli så skönt att komma bort och koppla av!

Idag skulle jag egentligen vara ledig, men blev minsann utringd på jobb så då är det bara att le och ta emot. Ska göra posten själv idag och jag hoppas att det kommer att gå bra. Ingen bredvidgång med andra ord och jag kan inte låta bli att längta lite till imorgon då jag inte behöver ha "allt" ansvar. I eftermiddag ska älsklingen laga mat eftersom jag slutar först efter fem, sen ska jag minsann pallra mig till gymmet och så blir det nog att umgås med systeryster på kvällskvisten.





273 dagar ♥

2010-06-21 - 21:09:20


9 månader älskling. Isabelle ♥ Tommy.



Sushi, Mmm...

2010-06-21 - 14:44:57


Eftersom det inte blev någon sushi i fredags så gjorde Tommy det igår istället. Det var himmelskt gott och ärligt talat så är min karls sushi den godaste jag har ätit! Mmm, skulle kunna leva på sushi varenda dag.

Idag har jag varit effektiv. Hämtat min kära mormor från tågstation, tränat på gymmet, renbäddat, städat, storhandlat och tvättat kläder. Och än är inte dagen slut! Ska snart bege mig på stan för att inhandla en present till Carolin som fyller 21 år, grattis grattis! Ska även köpa en blomma till Tommy eftersom vi firar nio månader idag Efter stan ska här lagas tonfisksås och fullkornspasta och sen bär det av till Carro för fika! :)

 


Gårdagen i bilder.

2010-06-20 - 12:11:30


Gårdagens middag blev en riktig succé och Julia som stod för kockandet lyckades utmärkt! Det som bjöds på var marinerad kyckling, klyftpotatis, sallad, halloumiost och en god dipp till. Vi blev ett helt gäng framåt kvällen, vilket dock inte visar sig på bilderna. Men här är några av mina underbara iaf! :)


Regnig lördag.

2010-06-19 - 09:11:23


Nyvaken och osminkad.


Det blev ingen sushikväll igår, istället åkte jag på jobb. Gick bra och var hemma vid tiotiden på kvällen, men då hade dessvärre min karl redan åkt iväg till Tjotti där han och Dan ska hänga i helg. Så blev en lugn fredagkväll som solo, somnade nog efter elva. Nu är jag uppe igen och det spöregnar ute! Vi som har tänkt grilla idag. Men annars blir det nog att laga mat inomhus och dricka nån cider med gott sällskap. Får se om vi tar oss till Nunis ikväll och Midnight Sun Meet.



My addictions.

2010-06-18 - 10:05:19


Det här är mina addictions just nu. Hade nästan kunnat leva på dem. Cola light, Extra white och Granny smith äpplen. Men liksom allt annat är det inte bra med för mycket av något, lagom är bäst.

Idag ska jag städa all day long, dammsuga, skura, kanske dammtorka... För ikväll ska älsklingen bjuda på hemlagat sushi! Mmm, jag längtar redan till kvällen.


Shoppingdag.

2010-06-17 - 14:52:55





Förmiddagen har gått fort. Har hunnit träna på morgonen, haft möte på Arbetsförmedlingen, solat hos mor&far och inte minst shoppat! Mest nödvändigheter som batterier, ipren, sminkborttagning, strumpor, galgar. Men det slank även ner en ny ögonskugga och så köpte jag ett par nya skor. Är i stort behov av nya då mina vita lacoste inte är speciellt vita längre. Är dock osäker på om jag ska behålla skorna eller inte, måste känna efter först.

Snart ska jag sätta igång och kocka här hemma, korv stroganoff står på menyn. I eftermiddag blir det nog att fira en av mina kusiner som fyller år, grattis! :)



"Ledigvecka".

2010-06-15 - 10:48:59

Det verkar som att jag får en "ledigvecka" den här veckan, för det är först nästa vecka jag ska in och repetera lite innan sommarojbbssäsongen drar igång. Sen blir det jobb 8 veckor non stop. Håller tummarna för att jag är ledig någon av festivalhelgerna, är nämligen grymt sugen på att fara och se Kent antingen på Kirunafestivalen eller PDOL. Och om så är fallet hoppas jag att få med mig någon festivalsugen polare!

Om en timme ska jag åka och fika med Carolin, var över en månad sen vi sågs sist när jag var nere i Stockholm. Sen blir det nog att dra ihop ett gäng och hitta på nåt skoj idag. Synd bara att vädret fortfarande är tråkigt!



Gråmulet.

2010-06-14 - 07:47:14

God morgon! Måndag morgon, för lite sömn och en mycket trött Isabelle.
Tror inte jag hade pallat att sova 5 timmar varje natt, minst 8 timmar är det som gäller! Igår var jag, Lisa, Alex och Julia och fikade på toppstugan. Mysigt trots att vädret var ruggigt och grått. Men när vi gick därifrån så fick vi besök av en räv, har aldrig sett en på nära håll så tyckte det var lite häftigt.

Dagens planer är att besöka arbetsförmedlingen, gå på stan med systeryster, träna och kolla upp om det blir jobb i veckan. Först och främst måste jag dock slänga mig i duschen.

En liten fundering bara: VAR är sommaren?



Nytt i garderoben.

2010-06-12 - 15:50:54


Det blev lite shopping förra veckan när skatteåterbäringen trillade in. En We tröja och leggings från Nelly och ett linne från Kan Dee.



Studenternas afton.

2010-06-12 - 09:43:21

Studenten 2008.


Hade en sjukt rolig utekväll igår! Gott sällskap, mycket dans, goda drinkar och skön stämning. Det var studenternas afton och visst kändes det i luften att de njöt av att vara fria. Jag kommer ihåg känslan av att man inte visste vad som väntade på en, framtiden, nya utmaningar och vägar åt alla dess håll. Jag är glad att min egen student ligger 2 år bakom mig, för jag hade den bästa tänkbara student man kunde ha! Åren går fort, så det gäller att ta vara på tiden medan man är ung och har världen framför sig. :)



Rock climbing.

2010-06-08 - 18:11:41

Är inne på min tredje och sista vecka på svetsutbildningen och jag trivs som fisken i vattnet! Snart väntar sommarjobb och lite olika skiftgångar, vilket kommer uppskattas. Nu när jag slutar fyra varenda dag blir det inte mycket tid eller ork över till att hitta på saker mer än de vardagliga. Men idag tänkte vi faktiskt bege oss utanför Porjus för att klättra! Ska bli riktigt spännande. Imorgon efter utbildningen ska jag sminka Anna till balen, sen blir det gymmet och så blir det stan på kvällen med syrran då de har "Midnight shopping". Mycket att göra, men roligt också :)



Jag tror, jag tror på svetsningen.

2010-06-01 - 20:21:55

Bjuder på lite svetsning + jag i full utrustning.


Dagarna går fort och det är redan första juni! Känns som att jag bara hinner va på utbildningen, laga mat, träna och sova. Samtidigt så har jag inte haft så roligt på en utbildning som nu, allting är nytt och spännande vad gäller svetsning.

I helgen var vi i Luleå på dop och det blev ett hastigt beslut av att stanna där hela helgen. Hann shoppa lite faktiskt och umgås med Tommys släkt, så helgen har varit toppen! Nu kommanmde helg blir det att åka iväg igen, till byn. Om vädret tillåter så blir det en sväng på fyrhjuling. Sen förstås avkoppling, stugmys och umgänge.