Vinkväll med gänget!

2010-12-30 - 22:54:28


Igår trillade Alex, Julia, Lisa och Sandra in för en helkväll med vin, umgänge och massa surrande! Även Julias chihuahua Svante var med på ett hörn. Var riktigt trevligt att träffa gänget igen, vi som varit så synkade under gymnasietiden men nu bor utspridda över hela landet. Att ta igen lite kvalitetstid är aldrig fel, tack för en toppenkväll!




Already doomed.

2010-12-28 - 18:39:26




Jag kommer inte ifrån det där med att tisdagar är tråkiga. Vad jag än tänker hitta på slutar det med att jag inte har någon energi eller lämnar städning/tvätt till just tisdagar. Kanske något att ändra på 2011? Inga mer tråkiga tisdagar som nyårslöfte, det tål att tänkas på...

Imorgon ser i alla fall ut att bli en rolig dag! Fortsätter med pneumatik/hydraulik på utbildningen vilket jag faktiskt tycker är rätt roligt. Sen blir det vinkväll med ett gäng härliga vänner som jag inte träffat på länge! Har även ett paket att hämta ut från Sweden Rock, undra just om det kan ha nåt att göra med kläder..?


Onsdag, torsdag kvar, sen nyårsafton. Feels good!



Tuesday, oh tuesday.

2010-12-28 - 12:21:26



Börjar längta något enormt till min tatueringstid i början av mars. Tills dess får jag nöja mig med inspiration och jakten efter det perfekta motivet...


Best time of the year.

2010-12-27 - 09:45:24


Julen har varit jättemysig,
precis som det ska vara! God mat, julmys, julgodis, julklappar, umgänge och sällskapsspel. Det är inte konstigt att det är den bästa tiden på året. Imorgon väntar utbildning i dagarna tre innan nyårsafton och nästa ledighet infinner sig.

Ska kila på gymmet alldeles strax med syrran och efter det väntar faktiskt lite mer julklappsöppnande hos mor&far för mig och Tommy.


Önskar er alla...

2010-12-24 - 12:56:07

En riktigt GOD JUL !






Dan före dopparedan...

2010-12-23 - 14:30:04


Så var det äntligen dan före dopparedan och ikväll ska jag bege mig till mor&far för att spela bingolotto på uppersittarkvällen. En favorit av traditionerna under julen! Tommy har åkt till byn idag så igår firade vi jul lite i förväg med julmat och paketöppning. Fick jättefina kläder och ett halsband från Bjorg som det står "kiss me" på.  Nöjd som få! Tommy fick ett par jeans och en parfym av mig.

Nu ska jag ta och börja packa för på juldagen drar även jag iväg!


Snart är det jul...

2010-12-21 - 21:11:20

Nyss hemkommen från gymmet, blev ett lugnt pass då träningen legat på is ett tag. Äntligen har förkylningen släppt så nu är det bara att köra på. Blir nog en runda på torsdag också! Har varit på stan med systeryster idag och köpt de sista julklapparna, nu är det bara paketinslagning kvar innan allt är klappat och klart!

Imorgon är sista dagen på Upkin innan jag går på lite julledighet, det ska bli otroligt skönt! Jag och Tommy tänkte fira julen lite i förväg imorgon eftersom han åker till byn och jag är hemma i Gällivare på julfton. Men på juldagen drar även jag till Käymäjärvi och firar med Tommys släkt. Mysigt!


Nu väntar duschen och en god natts sömn!



Tredje advent.

2010-12-12 - 17:29:46

Så var det tredje advent och julafton närmar sig med stormsteg. Vi har nyss kommit hem från byn och har som vanligt haft en jättemysig helg där! Resan dit höll dock på att sluta med älgstek eftersom vi nästan krockade med en älg. Har aldrig sett en älg på så nära håll, kanske två decimeter ifrån bilen. Som tur var gick det bra och jag är glad att det var Tommy som satt bakom ratten istället för mig! Fick även se en räv under gårdagen som jag matade med lite hundmat. Trodde inte rävar var söta, synd att jag inte hade kameran med mig.

Ikväll tänkte jag och Tommy gå på bio, Harry Potter och dödsrelikerna. Tror att filmen kommer va riktigt spännande, har i alla fall rätt höga förväntningar när det gäller Harry Potter. Lite barnasinne har man ju kvar!

Imorgon är det Lucia. Har planerat att kliva upp lite tidigare på morgonen för att kika på Lucian på tv, äta pepparkakor och dricka varm choklad, mums. Man kan bara inte låta bli att älska julen!


Travers.

2010-12-08 - 11:59:05


Idag är det dags för traversprov. Kan erkänna att jag är lite nervös eftersom jag aldrig kört travers förut, men det ska nog gå bra. Har gjort teoriprovet imorse vilket blev godkänt och nu efter lunch väntar den praktiska delen.

I eftermiddag tänkte jag röra ihop spagetti bolongese, städa lite och packa till imorgon. Åker nämligen iväg till Käymäjärvi över helgen. Håller tummarna för att det blir bastu och lite skoteråkning utöver stygmyset!

 


Nyårsklänning fixad.

2010-12-07 - 20:13:00


Kunde inte låta bli att beställa den här klänningen från nelly.com. Har kikat på den i flera dagar nu, så när syrran sa att det var "min stil" var det inget snack om saken. Nu har jag en nyårsklänning och jag tror även den kommer vara lika fin till sommaren.

Idag har jag varit hos frissan och fixat färg + klippning. Blir alltid lika nöjd! Om jag någon gång flyttar från stan kommer jag nog ha svårt att hitta en lika bra frisör. Efter frissan blev det risgrynsgröt och nybakt bröd hos mor och far, riktig julstämning över det hela!


Önskelista.

2010-12-05 - 19:52:05

Huvtröja - Volcom, väska - chicy.se, underställ - Kari Traa, smyckesträd - bluebox.se,
vågtång - netonnet.se, partyskor - nelly.com, korshalsband - intensive cravings,
Nikita t-shirt och googles - junkyard.se, pocketboken Elsas Värld.



Svetsutbildningen.

2010-12-05 - 13:38:37


Slänger upp lite bilder från Upkin på grejjer som jag svetsat. Aluminium, rostfritt rör, del av en timmervagn som jag håller på med och ett stup där kalk ska passera igenom. Nu i veckan väntar materiallära och travers. Tror att båda delarna kommer va intressanta, även om jag tycker svetsning är allra roligast! Har dessutom fått förlängt utbildningen nu och beräknas vara redo för praktik i mitten av februari, känns toppen!