Case 39.

2010-07-30 - 08:19:29


Igår kikade jag och Tommy på Case 39. Var länge sen jag såg en rysare sist och nu förstår jag varför! Trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen ett tag, haha. Men filmen var riktigt bra, lite psykologiskt tänk sådär som jag gillar. Rekommenderar filmen!

Nu är jag ledig tre dagar på rad vilket är min längsta ledighet i sommar. Känns skönt! Idag åker vi som sagt till Luleå och det verkar som vi får med syrran och Dan också. Kommer bli kanon med en shoppingkompis (syrran) och hela gänget när vi går ut och äter ikväll. Mys!


Allt och inget.

2010-07-28 - 15:00:34

Idag jobbar jag eftermiddag och tänker faktiskt ge mig ut på onsdagspub efter jobbet med Carolin. Hoppas på fint väder och mycket folk! I helgen blir det Luleå med Tommy, en resa bort från Gve är välbehövlig just nu.

De senaste dagarna har mina händer blivit mycket sämre igen och jag vill inget hellre än att de ska läka så jag slipper sjukskriva mig. Om jag bara hade vetat vilka följder det skulle bli av att jag jobbat på restaurang när händerna började tjorva. Aldrig mer ett sådant arbete i alla fall.




Jag ♥ REA

2010-07-27 - 10:12:09

Junkjard har rea.
Var "tvungen" att sponsra, så den här tröjan väntar jag ska dimpa ner i brevlådan snart ;)






Vägskäl.

2010-07-27 - 09:33:54

Har tre olika val till hösten. Komvux i Malmberget, Vetenskapligt basår i Luleå eller Svetsutbildning i Gällivare (nästan garanterad plats). Jag vet fortfarande inte vad jag ska välja. När mitt sommarjobb tar slut den 22 augusti så står jag där igen, utan jobb men med något som väntar. Frågan är bara vad? Måste svara på LTU utbildningen senast 31 juli, vilket betyder att jag bara har några få dagar kvar att bestämma mig. I'm feeling kinda lost, don't know where to go from here...




Grillning med nära och kära.

2010-07-24 - 12:32:27

Solen lyser ute, humöret är på topp och idag har jag dessutom tagit ledigt! Detta på grund av att vi ska ha en  släktmiddag hemma som jag inte vill missa. Kommer bli otroligt kul att träffa släktingarna, äta god mat och fira sommaren.

Igår for jag och Lisa på Nex för ett glas vitt. Helt okej utekväll trots att krogfolket hade kunnat vara av det lite roligare slaget. Men huvudsaken vi hade trevligt sällskap av varandra.

I torsdags har jag varit och åkt truck med syrran i Aitik för första gången och det var en upplevelse! Lite nervös var jag nog allt i början men efter en stunds åktur kändes det riktigt behagligt att sitta i ett så stort fordon och se ut över gruvan. Lätt en sak jag skulle göra fler gånger!



Sunny day.

2010-07-21 - 10:15:14

Idag är jag LEDIG! Det känns så skönt med tanke på att jag ska jobba hela helgen. Har redan planerat hela dagen i stort sett, blir nog att umgås med Carolin på förmiddagen, sen ska jag bjuda Anna på grekisk paj till middag, träna på gymmet, rengöra toaletten och fara ner på stan en sväng. Måste även lämna tillbaka mazdan som jag lånat av mor och far. Idag är heller ingen "vanlig" dag eftersom jag och älsklingen firar 10 månader idag ♥





Effektiv torsdag.

2010-07-15 - 10:55:08

Dagens "to do list" har varit lång. Det enda som återstår nu är att jobba. har hunnit med följande:

  • Duscha
  • Föra papper till försäkringskassan
  • Handla till mormor
  • Handla på Apoteket
  • Vattna blommor hos m&p
  • Packa till byn

Känner mig nöjd med dagens insatser och är nu taggad för ett långt skift, slutar först 21.15. Imorgon efter jobbet beger vi oss till Käymäjärvi över helgen för sommarvärme och avkoppling.



Shopping lindrar förkylning.

2010-07-08 - 15:41:38



Jag kunde inte låta bli att beställa från nelly.com nu när det är rea. Hittade en enkel klänning och ett armband. Hoppas på att lite shopping ska lindra min förkylning! ;)


Segare än knäck.

2010-07-08 - 08:54:03

Förkylning + jobb går inte riktigt ihop. Igår började halsen värka, idag helt täppt och huvudvärk. Ändå ska jag försöka ta mig igenom 3 jobbdagar till varav långskiften idag och imorgon 12:00-21:15 och lördagens 8:00-16:00. Just nu längtar jag enormt mycket till lördag eftermiddag då jag får gå hem och kurera mig!

Som plåster på såren har jag i alla fall beställt ett par nya baggyjeans från Replay. Hoppas på att de dyker upp nästa vecka :)






Sommarfirande!

2010-07-04 - 14:43:15


Jag hade riktigt, riktigt kul igår. Tack tjejer för en toppenkväll! Eftersom Jessica fyllde år så var partaj redan spikat long time ago. Och visst blev det partaj, en rikigt tjejförfest med surrande, spel och musik. For till krogen vid halv elva redan för att slippa den långa kön som sedan blev bestående de närmaste timmarna. Bra musik på dansgolvet, många bekanta ansikten och helt enkelt en grymt skön sommarstämning!