Dundret.

2011-01-30 - 15:50:48



Så var snowboardsäsongen igång för min del och det var riktigt kul på Dundret idag. Det går bättre och bättre med brädan, så innan denna säsong är över ska jag minsann kunna säga att jag kan åka snowboard (utan att bromsa när det blir för brant)! Kommer nog ha rejäl träningsvärk i benen imorgon, men då känns det att man fått träning iaf.

Resten av söndagen blir lugn, ska laga middag och kika Solsidan ikväll. Kanske umgås med systeryster också.


Workin' out!

2011-01-29 - 10:22:02



Kände mig lite krasslig igår eftermiddag och avbokade passet i Zumba. Men efter nån timme kände jag mig bättre och blev riktigt träningssugen när Tommy och Dan drog till gymmet. Bestämde mig för att träna hemma istället eftersom mitt gym hade stängt. Hittade en träningsDVD som jag fått med i en tidning, har varit lite skeptisk mot träningsDVD:er men damn vad fel man kan ha! Träningen var riktigt effektiv och muskelgrupper som jag sällan tränar fick sig en omgång, fortsatte med lite hantlar och avrundade efter en timme. Idag vaknade jag upp med träningsvärk och kan bara konstatera att hemmaträning är underskattat!

Lördag idag och planerna är lite oklara. Hade velat fara på Dundret och åka lite bräda, men snön bara vräker ner. Om det är bättre väder imorgon kanske det får bli då istället. Är även sugen på att fara ut eller bara dricka ett glas vin och ha en myskväll. Nånting blir det av i alla fall. Trevlig helg på er!


Tjejsnack!

2011-01-25 - 22:07:05


Sandra och jag -08.


Har precis kommit hem från en mysig tjejkväll hos Sandra. Att sitta och surra med sin bästa vän om allt mellan himmel och jord är guld värt! Även om man inte hinner träffas lika mycket som när man var yngre så ger lite kvalitetstid med vännerna så mycket energi. Och att veta att man alltid har någon som finns där, oavsett vad, det är nog det värdefullaste som finns. 



Praktikplats fixad!

2011-01-22 - 09:43:38



Om två veckor drar jag ut på en 10-veckors lång praktik i LK. Det känns jättekul och jag ser verkligen fram emot att komma ut i arbetslivet och lära mig nya saker. Var på studiebesök där i torsdags och det verkar vara ett jättebra ställe att ha praktik på. Längtar tills jag får börja, samtidigt som det kommer kännas lite vemodigt att lämna Upkin och alla fina människor där! Ska se till att baka nånting till sista veckan iaf.

De senaste dagarna har jag varit sjuk och legat däckad under täcket, men nu börjar jag äntligen känna mig piggare igen och hoppas att jag är i så pass bra form i morgon för ett nytt zumbapass! Helgens planer i övrigt är dock att ta det lugnt och vila så jag är redo för en ny vecka på måndag.



Zumba!

2011-01-18 - 21:03:07


Så har man testat zumba för första gången och jag måste säga att det var riktigt kul! Lagom energi i passet och bara man lär sig koreografin bättre så är den nog riktigt bra träning. Blir absolut att gå fler gånger!


Köpa bil eller ej..?

2011-01-17 - 18:07:16


Har under de senaste dagarna gått i biltankar, det känns som att det börjar bli dags för mig att skaffa en. Har haft turen att alltid haft en bil tillgänglig, men nu när jag snart gått färdigt svetsutbildningen kommer jag nog behöva en egen. Men att hitta en bra bil till ett rimligt pris är inte det lättaste, inte om man som jag är lite kräsen över hur de ser ut. Favoritmärkena är ju BMW, Audi och VW passat, men just de två förstnämnda är inte speciellt ekonomiska. Har dock fastnat för en bil just nu, återstår dock att se om den finns kvar och om den är värd sitt pris... Håller tummarna iaf!



Filmkväll.

2011-01-15 - 18:09:32



Beger mig hem till mor&far för en mysig filmkväll med godaste glassen, Ben&Jerry's! Filmvalet är ännu inte bestämt, antingen så blir det "Red" eller "Die". Ett som är säkert är att det blir en thriller i alla fall!


Det närmar sig...

2011-01-14 - 19:54:27

Nu har jag inte så många veckor kvar på Upkin innan jag ska ut på praktik. Har gått igenom det mesta, utom CAD som jag ska ha nästa vecka och så miljö och underhåll. Det känns både spännande och lite skrämmande att få praktik och lämna utbildningen, har redan gått där i 5 månader! Hoppas verkligen att jag får jobb som svetsare/mekare framöver, tror aldrig jag tyckt att ett arbete är så roligt.

Planerna för helgen är att bara ta det lugnt och koppla av. Nu när alla julhelger är över så känns det skönt att inte ha nåt speciellt på agendan. Det enda som egentligen behöver göras är att tvätta kläder, konstigt nog tycks tvättkorgen aldrig minska. Ikväll blir det i alla fall att lira lite Nintendo Wii och kika nån film!

New day.

2011-01-10 - 12:22:15

Så var det ny vecka och slut på all jullediget. Tillbaka till vardagen igen men det känns inte så dumt ändå. Helgen har varit helt kanon och jag ville inte fara hem från Luleå igår kväll. Hade kunnat stanna där en vecka till, minst! Men plikten kallar och vi fick bege oss hem i ett riktigt busväder med snörök nästan hela vägen. Det blev en hel del shopping också, hittade ett par rosa täckbyxor, en mössa, lite andra kläder, grejjer till hemmet och ett par hantlar.

Ska bege mig tillbaka till utbildningen nu där vi håller på att demontera/montera en pump. Lite att klura på men det ska nog gå bra!



Tomorrow.

2011-01-04 - 19:42:20

Imorgon är det trettondagsafton och planerna för morgondagen är många. Går bara till lunch på utbildningen, vilket känns toppen! Tänkte dra på gymmet när jag slutat och sen blir det hem och duscha och fixa sig. Mormor fyller 82 år imorgon så det blir kalas på eftermiddagen och på kvällen tänkte jag och syrran dra på Hela huset gungar. Förhoppningsvis får vi med oss några fler partysugna brudar!

Inte nog med att jag slutar tidigt imorgon, får även en långledig helg från torsdag-söndag! Jag och Tommy tänkte dra till Luleå på fredag för att umgås med hans släktingar, shoppa och koppla av. Ska även kika in på Aeon och lämna motiv till min kommande tatuering. Blir spännande att höra vad Fedja tycker om mina idéer! 


Nu ska jag kila iväg och hälsa på hos mor & far, ciao!



Nyår i bilder.

2011-01-01 - 19:38:17



Tack för en fin nyårsafton!