Bad hair day(s).

2011-08-25 - 13:46:20


Sitter i telefonkö, måste meddela arbetsförmedlingen att jag har fortsatt helvik till 4 september. Lite drygt att jag måste ringa varje gång jag får förlängt eller gå dit om man blir tillfälligt "arbetslös". Men det är väl så det ska vara tydligen.

Nu har jag jobbat 3 nattskift den här veckan, 4 återstår. Nästa onsdag väntar AP-träff med skiftlaget, bowling och middag står på schemat. Kommer bli riktigt kul!

Var ju hos frissan förra veckan och fixade utväxten, men dum som jag var klippte jag mig inte. Nu känns det som att håret ligger platt mot hjässan, luggen är på tok för lång och jag får inte till nån riktig frisyr. Börjar med andra ord bli riktigt sugen på att klippa en frisyr. Gärna någon häftig sådan! Samtidigt vill jag ju spara lite längre hår.. inte lätt det där. Ska i alla fall börja kika efter lite olika frisyrförslag.

Nu ska jag kila iväg på OKQ8 och hämta ut ett klädpaket från H&M, nice!


Long time no see.

2011-08-20 - 11:31:21

Nu var det länge sen jag skrev några rader sist. Men veckorna flyter liksom bara på och jag trivs otroligt bra med vardagen som den är nu.

Den här veckan har jag ledigvecka, och jag måste erkänna att det känns rätt lyxigt! Är två veckor sedan mitt sommarvikariat tog slut, men har fått jobba både förra em-veckan och ska jobba natt kommande vecka. Håller tummar och tår för att jag får fortsätta springvicka i den mån att jag inte behöver söka nåt annat jobb. Trivs så bra i Aitik och jag skulle inte byta bort det mot något annat!

I onsdags var jag och syrran i Luleå på shoppingresa, hittade både kläder, skor och grejer till hemmet. Det positiva med att hösten kommer är att det finns så mycket höstfint i affärerna!

Igår bjöd vi Tommys föräldrar på grekisk köttfärspaj och idag väntar en surströmmingsmiddag hos mamma och pappa. Varken jag eller Tommy har vågat oss på surströmming förut, så nu minsann blir det premiär! Är dock tveksam till om jag kommer tycka om det, men man vet aldrig..