Strömavbrott.

2011-07-26 - 22:00:51

Har varit strömavbrott i fyra timmar nu och det börjar kännas lite drygt. Har hört att det kan ta fram till imorgon för Vattenfall att återgärda problemet. Första gången vi fått använda stormkök i lägenheten för att laga middag, men vill man så går det! Tur att man har en iphone att fördriva tiden med i alla fall. Blir nog en tidig kväll om strömmen inte vill infinna sig snart!

Jobba, sova, träna, jobba...

2011-07-23 - 16:28:34

Redan helg och bara två skift kvar på den här veckan. Visserligen 12-timmarskift, men hela veckan har gått så fort så det förvånar mig inte om helgen fortsätter i samma takt.

Har kommit igång bra med träningen nu sen min långvariga förkylning och känner mig riktigt peppad. Har hunnit med en hel del träning under veckan och hade jag haft fler timmar på mig idag hade det blivit att köra lite vikter. Men får hålla ut till nästa vecka istället!



20 juli.

2011-07-20 - 18:33:12

Om tre timmar bär det av till jobbet igen, de första två skiften har gått utav bara farten. Skönt eftersom jag jobbar fram till måndag morgon. Har även skrivit upp mig på att jobba extra nästa vecka så får se om det blir av. Annars kanske det blir en sväng till byn på ledigveckan, sen måste jag fixa min bil och boka tid för service. Är nåt fel med larmet så den drar ur allt batteri.

Idag har det varit riktigt varmt och härligt väder, vilket det är fortfarande, så jag tog en promenad lite tidigare och njöt av värmen. Hoppas på att det blir några fina dagar även nästa vecka. Nu ska jag kila iväg och hämta bilen som varit hos m&p över natten för att ladda batteriet.



Harry Potter.

2011-07-17 - 22:56:23


Så har man varit på den sista Harry Potter filmen och jag måste erkänna att det känns lite sorgligt. Så många filmer genom så många år, när den första filmen kom var jag 11! Kommer ihåg när jag och Sandra skolkade en gång från skolan och satt och kollade Harry Potter filmer hos henne istället. Det var tider det, haha. Eller de gånger man kollat film efter film på jullov, sommarlov osv. Den sista filmen var i alla fall bra, ett fint avslut på sagan. Var dessutom första gången jag var på 3D bio vilket var lite häftigt!

Ikväll tänkte jag försöka vara vaken lite längre och ställa om till nattvecka. Återstår bara två jobbveckor kvar av mitt sommarvikariat nu. Får se hur det blir till hösten, men jag hoppas det löser sig med jobb och så. Det är alltid lite nervöst när hösten kommer. Nåja, än är det sommar och än ska det njutas av denna underbara sommartid!


Stockholm.

2011-07-16 - 10:56:46


Så var man hemma igen efter några fartfyllda dagar i Stockholm. Shopping fanns det gott om och förutom kläder och smink har jag kommit hem med en iPhone 4. Tommy däremot kom hem med en iPad, så det lär ju nördas lite här hemma i helgen.

Vi har hunnit med både Gröna Lund och Skansen, uteserveringar och en middag med Dan. Måste nog säga att besöket på Skansenakvariet var bland det bästa, blev så kär i en dvärgapa och lemurerna som inte var det minsta blyga.

Som vanligt när man är och reser så gick dagarna lite för fort, men samtidigt är det skönt att vara hemma igen. Ska ladda i helgen inför nästa veckas nattskift och idag har jag faktiskt lite paket att hämta ut. Trevlig helg på er!





Snart "minisemester"!

2011-07-10 - 04:28:48



Vaknade av en riktig åsksmäll imorse, men nu verkar det som att ovädret håller på att dra härifrån. Sista skiftet idag innan ledigvecka, känns riktigt härligt! Var en rolig dag på jobbet igår med grillning och solande under rasterna och körning både från 1151an och 1152an så man fick lite variation. Hoppas dagens pass går lika fort, men söndagar brukar rulla på bra när man vet vad som väntar.

Imorgon blir en fartfylld dag men mycket som ska hinnas med. Ska på gymmet en sväng, tvätta kläder, packa till Stockholm, städa, köra syrran til flyget och handla. Morgondagen lär gå undan med andra ord!


How wonderful life is...

2011-07-05 - 09:35:11

c


De här blommorna stod på bordet när jag kom hem igår kväll. Snacka om överraskning! Sen var också lägenheten städad, kläder tvättade och nya bildelar som ska bytas till min bil beställda. Tack älskling, du är bäst!

Var ute och promenerade/sprang igår och det känns idag kan jag säga. Är inte van att springa, föredrar styrketräning, men nån gång måste man ju prova det också. Idag blir det i alla fall vila från träningen, ska fara och handla nu på förmiddagen och tvätta kläder innan jobbet. Längtar till nästa vecka, då drar vi till Stockholm några dagar för en minisemester!



Marknad i stan.

2011-07-01 - 14:02:39

Så var det helg igen och dags för sommarmarknad i Gällivare. Imorgon blir det att slå klackarna i taket, när det är marknad är det partaj som gäller! Hoppas att vädret blir lite bättre till imorgon, gärna som det varit tidigare i veckan..

Har nyss kommit hem från jobbet och vet inte riktigt vad jag ska hitta på denna fredag. Kanske fara och kika lite på marknaden, sen blir det nog att ta det lugnt och ladda inför morgondagen. Är riktigt taggad redan!

Spolade av min bil innan jag begav mig från jobbet, tycker den blev rätt fin min pärla!