Busy week.

2011-04-26 - 08:34:04

Blir en tuff vecka den här veckan. Kommer jobba fram till söndag, och ska hinna med att städa och packa inför resan nästa vecka. Men jag ska inte klaga, för jag trivs så bra med truckutbildningen. Fick köra truck nästan hela eftermiddagspasset igår, första dagen som jag fått vara nere i gruvan och ta last. Roligt, men lite klurigt med inbackningarna och så. Något att nöta på.

Snart ska jag dra fram skurmoppen och skura golvet. Igår blev det dammsugning och dammtorkning, så snart är hela lägenheten vårfräsch. Sen blir det att fara och sola, laga mat och plugga lite till teoriprovet innan em skiftet väntar!


Lördagsfilm.

2011-04-16 - 22:31:49



Har precis kommit hem från en filmkväll hos mor & far. Vi kikade Hämden med Mikael Persbrandt, grymt bra film måste jag säga! Den och Svinalängorna som jag och syrran såg på bio för ett tag sen, är bland de bästa filmerna jag sett på länge. Dock var båda gripande och dramatiska, men det får en att uppskatta hur bra man verkligen har det.

Lördagen har varit toppen, har hunnit med mycket under dagen. Kanske för att jag vaknade klockan sex imorse och inte kunde somna om.  Jag börjar nog vänja mig vid att kliva upp tidigt på morgonen. Men nu är i alla fall ett gäng med kläder tvättat, stan är gjord, bilen är avspolad med högtryckstvätt och så har jag och Tommy ätit sushi i Gällivare för första gången. Nu återstår bara en god natts sömn! Imorgon blir det blodpalt hos föräldrarna och så ett pumpingpass med syrran.


Tidig kväll.

2011-04-12 - 20:07:32

Säger redan godnatt för ikväll! Ska bara kika reprisen från gårdagens bb innan jag somnar. Känns som att jag behöver lite extra sömn nu när morgnarna är tidiga. Försov mig i måndags vilket nästan aldrig händer, så jag ser det som ett tecken på att kroppen säger ifrån. Men mer sömn tackar jag inte nej till, däremot var de extra timmarna på dygnet ska komma ifrån är en annan femma!

Har i alla fall varit duktig och gymmat idag, lagat storkok och diskat undan. Imorgon ska jag äntligen till frissan igen för att fixa hårfärgen. Nattinatti!






Aitik i sommar.

2011-04-11 - 17:49:50


Det händer mycket just nu. De kommande fyra veckorna ska jag utbilda mig till truckförare i Aitik, där det blir att tillbringa sommaren. Är jätteglad över sommarjobbet och kan knappt vänta tills nästa vecka då allt drar igång!

Är inne på sista veckan i LK nu och det kommer kännas lite trist att säga hejdå. Men jag är jättenöjd med tiden där och det har varit en lärorik praktik. Känns som en bra avslutning på min svetsutbildning.

Om tre veckor drar vi till Cypern, fick flytta fram resan en vecka men det var nemas problemas. Så under min "ledigvecka" blir det att packa resväskorna och dra till värmen. Ska försöka se till att hinna få lite färg innan dess också, så solen får gärna lysa lite extra de kommande veckorna!



Butterflies.

2011-04-06 - 22:19:42

Ska snart ta och bänka mig framför BB, även om jag egentligen borde ligga och sova nu, ska upp klockan fyra igen. Men ikväll lär jag inte kunna sova i första taget eftersom jag har lite planer inför morgondagen..


Har varit och fikat med Matilda på Alla tiders idag, var riktigt trevligt! Borde gå och fika lite oftare nu när det finns så många caféer inne i stan. Har ännu inte varit på Café Oscar, så det får nog bli nästa gång.

Igår investerade jag i ett nytt efterlängtat gymkort, denna gång med alla aktiviteter så man kan gå på bodypump, zumba och spinning också. Känns riktigt skönt att träna igen efter ett uppehåll då min tatuering läkt. Känner att det börjar bli dags att lägga i en högre växel på gymmet nu när beach 2011 närmar sig med stormsteg!

Nu - Big Brother, sen John Blund!