U2 ♥

2012-05-31 - 21:30:58



We are young.

2012-05-28 - 19:34:28


Jag och Cissi i lördags. Tack för en toppenhelg!


Not today.

2012-05-27 - 21:14:25



Girls night out!

2012-05-26 - 14:14:24



Sitter och inväntar finaste Cissi, ikväll är det partey som gäller!

Egentligen ska man ju inte dricka nån alkohol när man håller på med Fitnessfighten, men ikväll gör jag ett undantag. Har inte träffat Cissi på över en månad och det är länge sen vi var ut sist! Så med det önskar jag en riktigt trevlig helg och nu köööör vi!! ;)


Feelin' free.

2012-05-22 - 06:57:40

God morgon!
Har vaknat redan vid halv sex imorse och sovit ovanligt dåligt inatt, men det är länge sen det hände sist så jag är nöjd ändå. Solen skiner ute och det kommer bli uppemot 10 plus idag, kanske mer. Blir bara varmare ute för varje dag nu så det är inte länge kvar innan sommaren slår till på riktigt!

Idag har jag lite ärenden att göra, bland annat ett möte som jag ser framemot. Hoppas på en bra plan. Ska ta mig ut på en solskenspromenad också och så blir det den dagliga FF träningen lite senare. Humöret är på topp denna tisdag så det blir nog en riktig kanondag!




FF - dag 20.

2012-05-20 - 08:45:56

Dags att lägga i en högre växel i och med Fitnessfighten. Bara 10 dagar kvar och jag känner att jag behöver ta ut mig lite mer för att nå de resultat jag vill. Så nu blir det ännu hårdare på både tränings och kost fronten. Nu är det järnet som gäller!


"I didn't say it would be easy,
I said it would be worth it"




Shoppingdag.

2012-05-18 - 21:14:06



Denna fredag har spenderats i Luleå med mor och far för en heldags shopping. Hittade (som vanligt) en hel del och ändå inte allt som jag hade tänkt köpa. Finns så mycket annat fint man plockar på sig, haha.

Det blev i alla fall två par skor inne på Scorett, lyckades äntligen hitta några i storlek 35 och 36 som passade perfekt. Blir nog många svängar i dessa under sommarens festligheter! Sen hittade jag även två stickade tröjor i orange och grått, ett par jeansshorts och två toppar.

Vi avslutade shoppingturen med en pizza på Bergvikens pizzeria, och jaa nu har jag faktiskt fuskat lite i och med FF. Blev ingen träning idag heller förutom spring i affärerna, men en dag hit eller dit tycker jag inte ska spela någon större roll. Imorgon är det hårdträning som gäller igen! ;)

Nu ska jag snart krypa till kojs och kika Big Brother!


Be strong.

2012-05-16 - 21:42:48




FF - dag 14.

2012-05-14 - 19:05:48


Jag innan dagens pass.


Så var det 14:de träningspasset avklarat och snart är halva tiden i fitnessfighten gjord! Kroppen känns fortfarande i bra form efter två veckors träning, så jag tänkte öka på med lite promenader emellanåt bara vädret blir bättre. Vart har vårsolen och plusgraderna tagit vägen?!

Just nu hade jag gärna åkt på en spontanresa till södra Sverige, fått lite solenergi och hopp om sommaren. Men drömma kan man ju alltid och tids nog blir det sommar här också. Imorgon blir det i alla fall en sväng till frissan och färga håret, som jag längtar! Lite solbränna på det och humöret lär vara på topp igen!


Balans.

2012-05-13 - 08:59:11



Börjar längta efter att få lyfta lite tyngre vikter, under FF är det 15 reps som gäller i de flesta övningar så att öka vikterna och dra ner på repsen funkar inte riktigt. Men jag känner att jag hittat en bättre balans nu, är mycket fokus på andning och rätt teknik och det lär hjälpa framöver när jag börjar köra tyngre.

Imorgon får jag äntligen gå på gymmet igen! Det är nog den enda nackdelen med att det är helg, att man måste träna hemma då "mitt" gym har stängt. Känns som det går bättre när man är på gymmet och svettas och dessutom har jag med mig min kära syster som träningskompis under gympassen.

Idag ska jag planera maten för kommande vecka, är sugen på att röra ihop en egenkomponerad carbonara, tacos á la FF och köttfärsbiffar. Ska se till att få in lite lax och kyckling också så blir det nog perfekt!


Thoughts.

2012-05-12 - 18:18:54



. . .

You got a fast car
But is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
We leave tonight or live and die this way

I remember we were driving, driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone,
be someone, be someone


. . .


Saturday.

2012-05-12 - 08:58:30

Lördag morgon och jag känner mig en aning sliten. Huvudet dunkar och jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli förkyld. Vill inte bli sjuk under FF månaden! Har i alla fall ledig helg nu och som det verkar är jag även ledig hela nästa vecka. Skönt samtidigt som jag vill jobba såklart!

Igår blev det tjejkväll hemma hos syrran där vi börjat planera inför sommaren, kommer bli kanon! Berättar längre fram vad det gäller :) Blev massa tjejsnack och istället för att unna sig något onyttigt så smaskade vi på smaksatt kesella med färska jordgubbar och hallon. Det var verkligen en hit!

Idag blir det grillpremiär för i år, grillad entrecote med bakad potatis och tzatziki, mums! Men innan dess ska jag kila ner på stan en sväng med systeryster.


Trevlig helg!


Better Bodies ♥

2012-05-10 - 19:21:59

Nu när en tredjedel av Fitnessfigten har gått tyckte jag det var dags med en liten belöning. Har beställt två nya träningslinnen från Better Bodies och en ny vattenflaska. Kommer öka träningsmotivationen ytterligare med nya snygga träningskläder!

Idag har jag och syrran varit på gymmet och imorgon blir det samma visa. Passet gick bra och nu börjar man känna att man byggt upp både styrka och kondition. Det gillas!



FF - Dag 8.

2012-05-08 - 17:51:33

Hallå där!

Så var det tisdag och tyngsta dagen i FF hittills. Kände verkligen inte för att träna och dessutom börjar hungern smyga sig på lite mer. Men jag måste säga att det kändes otroligt skönt efter att ha avslutat dagens träningspass!

Nu är alla sysslor för dagen gjorda i alla fall och resten av kvällen ska jag bara ta det lungt. Förutom en liten sväng till macken för att tanka bilen förstås. Tre tidiga uppstigningar kvar, sen tar jag helg och jag längtar!



 



Sunday bloody sunday.

2012-05-06 - 09:54:23

God morgon! Idag känns kroppen mör och fin, träningsvärken sitter där den ska och om jag ska vara ärlig så tar det emot lite att köra igång dagens träningspass. Men skam dem som ger sig!

Snön har vräkt ner det senaste dygnet och det gör den fortfarande. Sommaren känns väldigt avlägsen just nu.. Ändå är det mindre än 4 veckor kvar till juni! Tiden går fort.. Har börjat fundera ut lite sommarplaner och jag vill verkligen komma iväg på någon konsert eller festival i sommar! Är dock lite trixigt att tima in när man jobbar hela sommaren, men tur att man har ledigveckor i alla fall.

Nu ska jag tagga till inför den där powerwalken i 2 dm nysnö följt av en timmes träning.. Wish me luck ;)




Om fitnessfigten.

2012-05-05 - 14:50:21

Kanske skulle berätta lite mer om vad Fitnessfighten egentligen är och går ut på för er som inte vet?

World of shape (som deras hemsida även heter) är ett unikt koncept där du tränar på gymmet eller hemma, 1 timme om dagen efter ett anpassat träningsprogram. Du får även ett unikt kostschema som du ska följa, vilket bland annat innebär att äta var tredje timme. Kost upplägget är 40% protein, 40% kolhydrater och 20% fett. Kaloriinehållet är begränsat till 1500 kcal/dag för kvinnor och 2200 kcal/dag för män under den här månaden.

Om man följer programmet under en månad kommer man bland annat få dessa resultat:

- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
- Förbättrat lymfsystem

Är man med och tävlar har man även chans att vinna priser för ca 53 000:- efter avslutad månad. (Träningsresa, PT-utbildning, roddmaskin från Casall).

Låter inte så tokigt va? ;) Är i alla fall det jag håller på med nu under maj månad.


Dagens lunch.

2012-05-05 - 14:00:53



Idag blev det ugnsbakad lax med dillräkor, fullkornspasta och citruskesella till lunch. Gott och lättlagat var det! Ska snart börja med middagen som består av hederlig köttfärssås och spagetti. Tänkte slänga ihop några extra portioner så jag har matbackar till nästa veckas förmiddagsvecka.



En morot.

2012-05-05 - 13:53:12

Så var det dag fem i fitnessfighten och nu börjar man verkligen komma in i det hela. Krävs en del tid och planering, både för mat och träning. Men vill man så går det! Känner att mina ben verkligen börjar känna av träningen, är inte den som tränat speciellt mycket ben genom åren, men från och med nu blir det minnsan ändring på den fronten.

Har precis gjort bort dagens träningspass och tänkte belöna mig själv med att klicka hem en sommarklänning från Nelly. Blir som en liten morot till sommaren då jag verkligen vill vara i form!





Fitnessfighten - dag 2.

2012-05-02 - 13:37:13



Åh vilken härlig dag det är idag! Solen lyser ute och jag njuter av att vara ledig. Har redan gjort bort gympasset imorse och så har jag varit och köpt nya sommardäck till bilen. Kilade in på ICA också och köpte äkta vaniljpulver, som är helt utan socker och tillåtet under FF. Ska bli spännande att prova, men det blir nog bara som lyxtillbehör ibland eftersom kilopriset ligger på 3000 spänn. Så man får krydda med måtta ;)

Härnäst väntar en solig promenad med finaste Carolin och Joshua.


Fitnessfigten - dag 1.

2012-05-01 - 11:23:28

Så var Fitnessfighten igång och jag känner mig riktigt peppad! Har nyss varit och handlat för större delen av veckan, blir att laga en hel del mat med andra ord. Men tur för mig som har ledigvecka, tid finns det gott om! Har inte kört igenom träningsprogrammet än men tänkte väl göra det på ett tag.

Känner mig riktigt nöjd med kostupplägget, får både äta min favoritfrukost och favoritmellanmål. Sen blir det väl att variera just mellanmålet, men topp ett kommer nog alltid vara lättkesella med frusna bär, mumma!

Nä, kanske man skulle få bortgjort det första träningspasset av 31 ;)