Nya träningslinnen.

2012-09-30 - 19:57:00

 
 
Okej, jag kunde inte låta bli att beställa nya träningslinnen nu när oktober kommer bli en riktig träningsmånad. Jag älskar dessa linnen från Under Armour, bland de skönaste linnena jag har haft i alla fall. Om det är nåt som peppar en när det gäller träning så är det nya snygga träningskläder!
 
 

30:e september.

2012-09-30 - 18:18:00

Kom hem efter fyra imorse och har sovit fram till tolv! Inte likt mig att sova så länge, men tror nog kroppen behövde en del sömn efter gårdagens festligheter.

Var en jättetrevlig kväll med gott sällskap, god mat och dryck. Lite kareoke hanns också med innan vi begav oss till öltältet nere på stan. Så mycket folk som var ut igår har det nog inte varit på evigheter, roligt var det! Men tyvärr var kön till Nex alldeles för lång så kvällen avrundades med en eftersväng istället.

Den här dagen har däremot gått i vilans tecken, ätit blodpalt och bara kopplat av. Imorgon väntar en hel del projekt som jag hoppas ska gå vägen.

Ska även delta i Fitnessfighten nu i oktober, så imorgon startar en lite hälsosammare månad. Tänker dock inte följa programmet till punkt och pricka, men kosten ska jag vara benhård med. Sen lär nog vissa träningspass bytas ut till både crossfit och tyngre styrketräning.
 
 

It's a new dawn, it's a new day..

2012-09-29 - 09:59:00

 
 
Så var det helg igen och den här veckan har gått ruskigt fort. Har hunnit med allt från crossfit och gympass till tjejkväll på stan och kalas.

Ikväll blir det partaj med tjejerna från jobbet och det lär bli en riktig toppenkväll! Får se om vi tar oss ner till öltältet på stan eller om det kanske blir krogen.

Nu under dagen tänkte jag fixa och dona lite här hemma, handla och kanske byta till vinterdäck på pärlan min. Eller hrm, det blir nog mina kära far som får göra det jobbet åt mig!
 
 

It's a good day.

2012-09-24 - 13:47:00

Solen lyser ute och den här dagen kunde inte ha börjat mycket bättre! Gick riktigt bra på gymmet i morse och jag har redan hunnit med alla sysslor för dagen. Resten av veckan blir det dessutom att jobba förmiddag vilket känns toppen.

Tror jag ska ta och göra lite nytta nu härnäst och bara fortsätta njuta av denna härliga måndag!

 
 
 

Wisdom of today.

2012-09-23 - 17:08:00

 
 

Mor och dotter dag.

2012-09-22 - 09:54:00

God morgon!
Idag har jag verkligen fått sova ut, närmare 11 timmar har jag lyckats med. Tror att kroppen behövde det efter en intensiv träningsvecka. 4 träningspass och en PW har gjort att träningsvärken sitter på sin plats! Men jag är så glad som kommit igång igen, mår så mycket bättre när jag får träna.

Den här lördagen kommer bli så mysig, ska spendera hela dagen med min kära mamma. Vi ska laga middag ihop och ikväll tänkte vi kolla på filmen En oväntad vänskap, som jag hört ska vara jättebra. En riktig mor och dotterdag blir  det alltså!

Utöver det så har jag faktiskt ett paket från Lagerhaus att hämta ut, ska bli lite spännande att se vad jag har beställt för det kommer jag faktiskt inte ihåg, haha. Har beställt en hel del den senaste tiden nu när jag ska "bygga bo" helt själv. :)

 

Tjejkväll.

2012-09-20 - 22:34:00

Hemkommen efter en otroligt mysig tjejkväll hos Sandra. Kikat lite i inredningstidningar och bara surrat en massa tjejsnack! En välbehövlig kväll efter en något stressig förmiddag. Ska snart dyka i säng för imorgon tänkte jag börja fredagen med ett tidigt gympass!
 

Jag och Sandra -09.
 
 

Onsdag.

2012-09-19 - 12:44:00

Hade det varit sommar nu hade det nog mycket troligt blivit en onsdagspub ikväll eftersom jag är ledig. Men nu är det ju höst och en pubkväll känns väldigt långt borta just nu. Som tur är så visas ju alla bra tvprogram under hösten, så istället för att slå klackarna i taket blir det häng i soffan ikväll.

Innan dess har jag planerat in en riktig tvättstugedag idag. Mer än så vet jag inte, kan ju alltid hoppas på att något roligt dyker upp under dagen. Annars nöjer jag mig med en helt vanlig onsdag på hemmaplan!


Fysio cross.

2012-09-18 - 13:46:00

Utslagen efter ett tufft fysio cross pass som dock var riktigt välbehövligt! Har varit borta ifrån träningen alldeles för länge så det var på tiden. Blir eventuellt ett zumbapass imorgon och nån sväng på gymmet denna vecka. Ska dock försöka ta det lite lugnt såhär i början eftersom jag tappat rejält med kondis och styrka. Men skam den som ger sig!

De senaste dagarna har varit riktigt mysiga, födelsedagsfirande med nära och kära i söndags och igår kikade Sandra och Casper förbi. Åh, jag är så glad som har så fina vänner och familj som ger mig så mycket energi ♥


 
 

När man fyller år...

2012-09-16 - 17:28:00

 



Får man faktiskt unna sig ett par nya Tiger of Sweden jeans!
 Som förövrigt har blivit mitt nya favorit märke.
 
 

Carrot cake.

2012-09-13 - 17:47:00


Dagens bedrift - morotskaka, kom och smaka! :)

 
 

Sunlight in my heart.

2012-09-12 - 19:11:00



Yeey, nu börjar jag känna mig piggare igen! Har dock sovit bort halva dagen men det känns som det går åt rätt håll. Så idag har jag förutom sovit och kollat filmen What to expect when you're expecting, lagat rejält med mat här hemma. Så skönt att få någon syssla gjord i alla fall. 

Imorgon tänkte jag åka och handla lite inför helgen och kanske ge mig på att baka till söndagens födelsedagsfirande. Frågan är bara om det blir cupcakes eller morotskaka? Svårt val.

Nåja, nog om det. Blev inte någon lägenhetsägare än med tanke på förra inlägget, men jag fortsätter minsann jakten. Förr eller senare så måste det ju dyka upp en lägenhet som passar just mig!
 
 

So close, but yet so far.

2012-09-10 - 19:59:00

 
Nej, det gick inte vägen den här gången heller. Stay strong.
 
 

Time to rest.

2012-09-10 - 18:38:00

 

Har gått och blivit sjuk. Tur att jag är ledig.

Så denna dagen har gått i vilans tecken. Har varit och handlat på förmiddagen men sen dess har filmtittande och tupplurer avlöst varann. Kollade filmen Snow White and the huntsman och den var riktigt bra!
 
Ikväll tänkte jag bänka mig framför X Factor och Ensam mamma söker. Var länge sen jag tillbringade såhär mycket tid framför tv:n, men det får man göra när man är sjuk ;)
 

Let's party!

2012-09-08 - 08:52:00

Så var det lördag och idag ska jag fira min kusin som fyller år nu på förmiddagen. Sen dyker bästa Cissi upp och en kräftskiva hos Jessica och Jocke väntar. Utgång efter det, så denna lördag kommer bli helt kanon! 
 
 
Partypinglorna! :)

Don't you worry child.

2012-09-07 - 12:47:00


Såja, då var även flygbiljetterna till Stockholm och Swedish House Mafia i november bokade!! 11 veckor kvar och jag längtar nästan ihjäl mig. Jag och Anna en hel helg i huvudstaden kommer bli helt awesome! Ska även försöka boka in en tatueringstid under den helgen, frågan är bara vad man ska hitta på att tatuera in för nåt ;)

We all want to be big stars, but we don't know why and we don't know how.

2012-09-07 - 07:54:00

Mornin'
Har börjat vakna så himla tidigt om morgnarna nu. Vaknade efter sextiden imorse men lyckades dra mig till klockan sju innan jag steg upp. Känns som att ju äldre jag blir desto mer morgonmänniska blir jag. Nåja, det är rätt mysigt att vara uppe i tid, man har hela dagen på sig att uträtta saker.

Är lite kluven om jag ska dra på gymmet idag eller ej, har fortfarande en förkylning kvar i kroppen och överväger om det får blir en PW även denna dag. I eftermiddag blir det nog en sväng förbi finaste mormor, men nu först står handling på schemat!
 
 
 

Heja Robban!

2012-09-06 - 19:53:00

Ikväll är det Robinson final och självklart håller jag tummarna för att Robban tar hem hela skiten! Det är på tiden att han vinner nu. Har inte kikat Robinson på flera år, men efter att ha kikat första avsnittet denna säsong var jag fast!

Idag har jag mest grejat på hemma, tagit en PW imorse och gjort bort veckans städning. Imorgon ska lite ärenden göras och även ett gymbesök, men efter det väntar bara nöjen denna helg. Ska på kalas och kräftskiva på lördag och det lutar även åt en utgång efter det! På söndag lär det blir en filmdag hemma och bota sig från en eventuell baksmälla ;)

Trevlig helg på er!

More than words can say...

2012-09-01 - 21:50:00


Höstmånad.

2012-09-01 - 19:37:00

Så var det första september och hösten har tagit sin början. Ännu en sommar som gått alldeles för fort. Har hunnit med nån sväng till Luleå och Kalix, lite sol och bad, utekvällar med vännerna och en hel del jobb! Överlag så blev det en riktigt bra sommar trots vädret som aldrig riktigt ville ge med sig.

Nu väntar en höst som jag hoppas mycket på. Letar lägenhet för fullt och hoppas på att hitta just "mitt hem" inom en snar framtid. Det känns som att många pusselbitar skulle falla på plats då. Ska även se till att få lite kvalitetstid med nära och kära framöver och en rejäl nystart i gymmet väntas!