30:e september.

2012-09-30 - 18:18:00

Kom hem efter fyra imorse och har sovit fram till tolv! Inte likt mig att sova så länge, men tror nog kroppen behövde en del sömn efter gårdagens festligheter.

Var en jättetrevlig kväll med gott sällskap, god mat och dryck. Lite kareoke hanns också med innan vi begav oss till öltältet nere på stan. Så mycket folk som var ut igår har det nog inte varit på evigheter, roligt var det! Men tyvärr var kön till Nex alldeles för lång så kvällen avrundades med en eftersväng istället.

Den här dagen har däremot gått i vilans tecken, ätit blodpalt och bara kopplat av. Imorgon väntar en hel del projekt som jag hoppas ska gå vägen.

Ska även delta i Fitnessfighten nu i oktober, så imorgon startar en lite hälsosammare månad. Tänker dock inte följa programmet till punkt och pricka, men kosten ska jag vara benhård med. Sen lär nog vissa träningspass bytas ut till både crossfit och tyngre styrketräning.
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia Elhag

Neeej inte vara nyttig nu, är BEAT här på lördag, tycker du ska komma hit o dansa ist. Du kan ju se det som ett träningspass ;)

2012-09-30 @ 20:33:57
URL: http://juliaelhag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback