Går åt rätt håll.

2011-05-29 - 13:38:49

Börjar känna mig piggare nu, äntligen! Har fortfarande en irriterande hosta, men kroppen börjar kännas mer iform nu. Längtar så tills jag kan börja träna igen, känns som en evighet sen sist!

Idag är det morsdag och självklart blir det att fara till m&p och fira med lite tårta. Tycker morsdag och farsdag är så mysiga dagar, man tar sig verkligen tid till familjen då. Resten av dagen ska jag tvätta kläder, städa lite och greja på här hemma. Ha en fortsatt trevlig söndag!




Saknar solen och värmen.

2011-05-28 - 14:46:58



Det är redan 3 veckor sedan vi var utomlands och vädret här hemma har knappast varit bra sen dess. Lite sol, men mest regn och mulet. När ska sommaren komma egentligen? All snö är ju så gott som borta och gräset börjar bli grönt, men ändå ska vädret envisas och termometen stanna under tio grader. Det är väl så när man bor här uppe, men jag håller verkligen tummarna för att denna sommar blir betydligt soligare och varmare än förra året! Om inte, så planeras ändå en ny utlandsresa i oktober.

Nu ska jag ta och kura ner mig i soffan till en film, regniga dagar är trots allt perfekta filmdagar!



Längtar till gruvan..

2011-05-27 - 15:02:15

Så var det helg igen efter en arbetsvecka i Aitik. Måste säga att det är riktigt kul att köra truck! Trivs jättebra i gruvan och jag längtar tills sommarjobbet drar igång. Förhoppningsvis blir det att jobba lite mer extra innan dess, dock inte nästa vecka som det ser ut nu. Men då får jag passa på att vila min "whiskeyröst" eftersom min förkylning ännu inte släppt taget.

Imorgon blir det grillfest om jag inte känner mig krasslig dvs, ska bli roligt! Annars ser det ut att bli en lugn helg hemma, kanske att man åker iväg nästa helg istället. Ikväll blir det i alla fall att kika film och hämta sushi = fredagsmys!


Time for sleep.

2011-05-22 - 00:00:12

Lördag kväll, har precis kollat färdigt filmen Limitless och nu tänkte jag varva ner ytterligare framför datorn. Blev även film igår, I rymden finns inga känslor och den plus dagens film var sevärda båda två. Har varit en riktig "kolla film vecka" och som tur är har alla filmer varit bra.

Nu har jag äntligen varit till doktorn och kollat upp min influensa, troligen bara en långdragen förkylning som jag nu fått hostmedicin för så halsen ska bli bättre också.. Vet inte om det är inbillning men det känns redan som det är lite bättre i halsen, trots att jag fortfarande låter som en kråka, bokstavligt talat! Menmen, med lite envishet så ger väl sig även denna förkylning iväg.

Har inte mer på hjärtat nu, så men det säger jag godnatt!



They say when you go you can't stop.

2011-05-19 - 21:43:41



Den 10:e juni ska jag till Fedja för att färdigställa min senaste tatuering. När jag påbörjade den kändes det som att det är sista tatueringen "på länge", men nu när den snart är färdig börjar det klia i fingrarna. Hade velat bygga ut den kanske... Antingen halvsleeve runt om eller helsleeve. Sen är jag ju lite sugen på en text under revbenben. Inte helt olik den översta bilden, men med annat textsnitt och budskap. Hmm, att en eftertraktad tatuerare i mina ögon börjat ta emot bokningar alldeles nyligt gör det ännu mer lockande...



Svensk film och tvättstuga.

2011-05-19 - 12:49:22



Kikade filmen Himlen är oskyldigt blå igår kväll, och jag måste säga att det var en riktigt bra svensk film. Den utspelar sig på 70-talet och handlar om 17-åriga Martin som just gått ut andra ring och får sommarjobb ute på Sandhamn. Där träffar han kärleken i Jenny och blir inblandad i restaurangägaren Göstas skumma affärer. Filmen är baserad på berättelsen om det största narkotikatillslaget i svensk kriminalhistoria, Sandhamnsligan. Helt klart sevärd!

Idah har jag varit i tvättstugan hela förmiddagen och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har fortfarande ont i halsen pga denna långdragna influensa och jag blir snart knäpp av att bra sitta hemma, ensam. Hade velat umgås med vännerna nu på ledigveckan, men förkylningen vill inte ge med sig. Har i alla fall hunnit tvätta en hel del kläder denna vecka och renbäddat sängen. Så någon nytta kan man åstadkomma i alla fall.

Blir nog inget Luleå imorgon som det ser ut nu, är inte tillräckligt kry. Hoppas dock på att vara i form på lördag för att hitta på nåt! Om inte annat så ska jag baka Cupcakes då. Brorsan fyller ju 18 till veckan och det ska såklart firas!



Från sommar till vår.

2011-05-18 - 18:57:10

Cypern -11.


Det har varit intensiva veckor den senaste tiden och förutom truckutbildningen har jag som sagt varit utomlands, på Cypern. Vi har haft en underbar vecka där, hunnit med sol och bad, kört vattenskoter, åkt paragliding, hyrt en Bug Racer, ätit god mat och bara kopplat av. Skulle inte kunnat bli mer lyckat!

Tillbaka i stan förra måndagen och  jobbat nattvecka, sista veckan på utblidningen och en influensa på köpet. Fick sjukskriva mig helgen, vilket kändes riktigt trist. Har fortfarande inte återhämtat mig helt så just nu är jag glad över att ha ledigvecka så jag kan friskna till ordentligt.

På fredag tänkte jag och syrran dra till Luleå för lite shopping och miljöombyte, blir nog toppen!