Skotertur till Baronen.

2011-02-27 - 18:12:19

Så närmar sig även denna helg sitt slut och hur man än försöker få helgerna att räcka lite längre, så försvinner tiden lika snabbt ändå. Den här helgen har dessutom vädret varit på topp! Lite mulet dock, men närmare plusgraden och en inplanerad skotertur och korvgrillning gjorde denna söndag till en höjdare. Änligen fick man köra lite skoter, som jag längtat. Mycket pudersnö var inte helt fel heller! Ska snart kasta mig in i duschen och sen invänta kvällens nöje, Solsidan.


I veckan lutar det åt att åka och kolla på en bil till mig, håller tummar och tår för att jag är bilägare nästa helg!



Cypern i maj!

2011-02-23 - 20:40:24



Årets utlandsresa är bokad, i år bär det av till Cypern! Hotellet heter Sunwing resort & spa Sandy bay och ligger i Ayia Napa. All inclusive, medeltemperatur på 28°C, sol och bad - kan knappast bli bättre! Nedräkning.. 75 dagar kvar.




Underbara söndag.

2011-02-20 - 19:16:08

Idag har det verkligen varit som en vårdag! Bara kring 10 minus ute och strålande sol, efter en kall vecka med över 30 minus var och varannan dag. Jag, Tommy och Dan bestämde oss för att ta vara på det fina vädret och for och grillade efter sikträskvägen. Grillad korv, varm choklad och lite godis, kan inte bli mycket bättre!

Efter grillningen följde jag och Tommy upp med en varm och välbehövlig bastu. Har haft en jättehärlig söndag. Härnäst står Solsidan på tur, sen inväntar jag John Blund!



Lyft 10 ton.

2011-02-10 - 17:53:02

Idag har jag fått lyfta tunga grejjer med traversen på mekis. Två siktare på 5 ton vardera, inga lätta saker det där! Har ju traverskort men har aldrig lyft nåt tyngre förut så det var kul att testa. Arbetsdagen har bestått av att skruva i de där siktarna, borra hål i Hardoxplåt och montera slitplåtar. Imorgon blir det istället att demontera en sikt, byta ut gummi osv. Snart har första praktikveckan i LK gått, sjukt vad tiden går fort egentligen!

Ikväll ska jag och syrran gå på bodypump, ser verkligen fram emot att testa det. Syrran som redan varit en gång tidigare tror att jag kommer gilla passet eftersom jag älskar styrketräning. Efter det blir det bums i säng, är nog hemma först vid halv tio ikväll och ska upp fyra igen.



Bodypump.


Inget kaffe = huvudvärk.

2011-02-07 - 19:59:16


Hoppade över kaffet imorse för att ta en liten powernap med Tommy innan jag skulle bege mig till LK. Inte heller drack jag något kaffe under dagen och efter lunch började en smygande huvudvärk infinna sig. Att skippa morgonkaffet är helt enkelt ingen höjdare för mig! Vet ju att jag behöver den där koffeinkicken på morgonen, men att jag får huvudvärk bara några timmar efter frukost, det var nåt nytt. Så imorgon bitti blir det en stor kopp kaffe till frukost helt enkelt! Ska dessutom stiga upp efter fyra(!) nu när jag börjar 6.00 och ska åka med bussen som går 05:28.

Första dagen I LK har gått bra, bortsett från att jag slagit mig lite på fingrarna med hammaren, ajaj! Och så har jag lyckats gå vilse, men hittade tillbaka efter lite funderande. Skönt att ha överlevt första dagen iaf, ser fram emot de kommande veckorna!

Nu ska jag kura upp mig soffan och kolla Familjen Annorlunda och kanske Spårlöst om jag orkar. Hoppas även att min älskling kommer hem från jobbet snart!



Tattoo inspiration.

2011-02-03 - 20:36:06


En dag kvar...

2011-02-03 - 19:46:23



Imorgon är det sista dagen på Upkin, på måndag börjar jag praktisera i LK. Det känns lite konstigt att sluta, har ju varit där så länge nu och jag kommer säkert längta tillbaka ibland. Lärarna har varit toppen, likaså eleverna som går där. Det enda jag inte kommer sakna är mina två storlekar för stora skor som jag klampat runt med, haha. Hojj, jag lär nog bli lite sentimental imorgon..

I helgen ska vi i alla fall dra till byn och koppla av, känns som jag behöver det för att ladda batterierna till LK. Men innan vi ger oss iväg imorgon eftermiddag blir det ett Zumbapass med mamma!



White chocolate cupcakes.

2011-02-02 - 20:37:11



Igår bakade jag cupcakes för första gången. Hittade ett recept på chokladcupcakes med vit choklad cream cheese frosting och fyllde dem med chokladmousse. Tog med mig dem till Upkin idag eftersom det är min sista vecka där och det verkade vara uppskattat! Kommer absolut baka cupcakes fler gånger, finns så många smarriga recept som jag vill testa.